Gabriela de la Cheeky Girls, amanta unui parlamentar britanic

Fetele de la Cheeky Girls au făcut adevărate ravagii prin Marea Britanie. După ce au urcat în topuri până pe primul loc şi şi-au făcut un nume pe scena muzicală insulară cu incredibilul succes al melodiei „Cheeky Song”, româncele au dat lovitura şi pe plan politic.

Astfel, conform tabloidului News of the World, liberal-democratul Lembit Opik, unul dintre membrii de seamă ai Parlamentului britanic, şi-a lăsat de curând iubita pentru una dintre surorile Irimia, Gabriela. Politicianul în vârstă de 41 de ani avea o relaţie de nu mai puţin de patru ani cu Sian Lloyd, 48 de ani, prezentatoare a ştirilor meteo la ITV. Asta până când a intrat Gabriela noastră pe fir.

Cheeky Girls Cheeky Girls Cheeky Girls

Cheeky Girls Cheeky Girls

Cheeky Girls Cheeky Girls Cheeky Girls

_________________________
Gabriela de la Cheeky Girls (click pentru a mari)

Totul a început cu ceva timp în urmă, când domnul Opik, nemulţumit din ce în ce mai mult de relaţia lui cu Sian, a sunat-o pe Gabriela, de care se pare că se îndrăgostise la un concert. Motivul telefonuluui: evident, „pentru sfaturi”. Şi se pare că aceste sfaturi ale româncei în vârstă de 24 de ani chiar au dat roade, pentru că viaţa de cuplu a parlamentarului s-a schimbat radical. Dar nu cu Sian, de care s-a descotorosit cât ai zice „Cheeky”, ci în braţele tinerei Gabriela.

Ceea ce a urmat este evident. „Sexul cu Lembit este minunat. Există multă dorinţă şi multă pasiune. O adevărată explozie! Este un gentleman în adevăratul sens al cuvântului. Cel mai mult îmi place când mâinile lui sunt pe tot corpul meu!”, s-a destăinuit de curând cântăreaţa, într-un interviu acordat publicaţei citate. Îndrăgostită până peste cap (sau nu) de politicianul britanic, românca a ţinut să precizeze natura relaţiei cu acesta: „Cu cât facem mai des dragoste, cu atâta relaţia noastră devine mai profundă şi mai serioasă”.

Cât despre despărţirea lui Opik de Sian, Gabriela nu se consideră deloc vinovată, susţinând că nu ea este motivul. „Nu din cauza mea s-a despărţit de prietena lui. Relaţia lor oricum era pe final în momentul când s-a cuplat cu mine. Nu eu l-am convins să se despartă, ci, pur şi simplu, poate i-am dat puterea necesară pentru a lua această decizie”, a explicat românca.

Dar aceasta nu este şi varianta povestită de Sian, care susţine exact pe dos. „Relaţia lui cu fata asta este mai mult o pantomimă. În fine, ei sunt împreună de două luni şi eu am anulat logodna acum două săptămâni. Puteţi face singuri calculele!”, a declarat, ironic, femeia de 48 de ani, dublul vârstei Gabrielei.

Antena 3

Adauga un comentariu

*