Final de carieră pentru Ionuţ Iftimoaie

La ultima gală Local Kombat din 2006 se pare că s-a stabilit şi programul ultimelor lupte din cariera lui Ionuţ Iftimoaie, cel mai cunoscut luptător român din circuitul K1, care îşi anunţase de ceva vreme retragerea.

Cum a promis înainte de lupta cu Sergey Gur din urmă cu ceva timp, Ionuţ Iftimoaie va mai lupta o dată în România, la începutul lui 2007, urmând să mai participe şi la o piramidă K1 Milano anul viitor.

În funcţie de data la care va fi stabilită gala K1 Milano, o gală eliminatorie la care în ultimele ediţii au participat şi nume precum Sergey Gur, Naoufal Iron Leg, Rani Berbachi, Koos Wessels, Humberto Evora, Freddy Kemayo, Petar Majstorovic sau Alexander Ustinov, Iftimoaie îşi va programa şi ultima luptă din România.

Pentru retragerea din ţară, Ionuţ Iftimoaie şi organizatorii Local Kombat speră să-l aducă pe elveţianul Bjorn Bregy, un sportiv care a mai fost în România şi care, în ciuda lentorii de care dă dovadă în multe momente, a reuşit în 2006 să câştige K1 Amsterdam, după victorii la Freddy Kemayo, KO în repriza a treia, Naoufal Iron Leg, KO în repriza a doua, şi Gohkan Saki, KO după numai 104 secunde, şi a ajuns în K1 Final Elimination de la Osaka unde a rezistat la rându-i numai 141 de secunde în faţa campionului Semmy Schilt.

Bregy este un elveţian de 32 de ani, 2,02 metri şi 110 kilograme, cu victorii la Gary Turner, Michael McDonald, Pavel Majer, Freddy Kemayo, Naoufal Iron Leg, Gohkan Saki şi Tsuyoshi Nakasako, şi înfrângeri la Semmy Schilt, Carter Williams, Remy Bonjasky, Alexey Ignashov şi Lloyd Van Dams.

Amos News

Adauga un comentariu

*