Cizme cu toc pentru sinistraţi

Cizme roÅŸii cu toc – asta au primit femeile din TârliÅŸua, localitate grav afectată de inundaÅ£iile din această vară. MoÅŸ Niculae a venit cu câteva zile mai devreme în satul bistriÅ£ean. Toate femeile au primit cizme de la o fundaÅ£ie umanitară din Germania. SinistraÅ£ii nu au fost, însă, foarte mulÅ£umiÅ£i de culoarea cizmelor ÅŸi de faptul că acestea aveau tocuri.

Cele peste o mie de perechi de cizme au ajuns în Târlişua cu un camion. Toate femeile s-au înghesuit la şcoala din sat, cu toate că darurile ajungeau pentru toată lumea.

„Demult aÅŸteptăm cizmele că sunt bolnavă, eu bolnavă de 6 luni, mi s-o dus spinarea într-o parte ÅŸi sufăr”, a spus una dintre femeile din sat.

Femeile au fost surprinse, totuşi, când au văzut că multe dintre cizme erau roşii şi aveau tocuri.

„Cizmele, chiar dacă toată lumea le-a vrut negre, sunt foarte multe albe ÅŸi roÅŸii. Va trebui găsită o soluÅ£ie, probabil se vor putea vopsi”, a declarat Sorin Hreciu, reprezentantul unei fundaÅ£ii umanitare.

Cei mai supăraţi a fost bărbaţii din Târlişua, care nu au primit nimic. Reprezentanţii fundaţiei i-au consolat, însă, şi le-au promis că de Crăciun va veni rândul lor.

Realitatea TV

Adauga un comentariu

*