PSD Bacau merge pe mâna lui Mircea Geoană

Mircea Geoană este candidatul la preşedenţia Partidului Social Democrat care va fi susţinut, la congresul din decembrie, de organizaţia bacauana condusă de Gabriel Vlase.

Decizia a fost stabilită de cei mai bine de 300 de parlamentari, consilieri judeţeni şi locali, primari şi viceprimari băcăuani care au participat la conferinţa extraordinară a Organizaţiei Judeţene Bacău a PSD desfăşurată în cursul zilei de sambata la sala Ateneu din municipiul reşedinţă de judeţ.

Dincolo de decizia de sprijinire a candidaturii lui Mircea Geoană, social democraţii prezenţi la această conferinţă prezidată de Viorel Hrebenciuc au mai discutat şi probleme strict organizatorice.

În primul rand se vor aduna propunerile de la organizaţiile din judeţ pentru modificarea statului partidului. Totodată s-a pus la punct şi lista de delegaţi ce vor merge la Congres.

Alături de social democraţii băcăuani s-a aflat şi vicepreşedintele PSD Corina Creţu, responsabil de la centru cu coordonarea acestei organizaţii judeţene.

Amos News

Adauga un comentariu

*