Hrebenciuc: Locul lui Sorin Oprescu este în fruntea PSD Bucureşti

Prezent sâmbătă la lucrările Conferinţei Extraordinare a Organizaţiei Judeţene Bacău a Partidului Social Democrat (PSD), deputatul Viorel Hrebenciuc a declarat că depunerea candidaturii lui Sorin Oprescu pentru preşedenţia acestei formaţiuni politice ar fi o mare greşeală.

„Depunerea candidaturii lui Sorin Oprescu nu ar face decât să fragmenteze partidul ÅŸi nu acesta este lucrul de care avem noi nevoie acum. ÃŽn al doilea rând, nu au trecut decât două luni de când Sorin Oprescu a fost ales în fruntea PSD BucureÅŸti. Interesul partidului este ca, peste doi ani, la viitoarele alegeri locale, această organizaÅ£ie să fie puternică, iar pregătirea acestui lucru cere timp. I-am spus lucrul acesta ÅŸi lui, pentru că mi-e prieten. Locul lui este la PSD BucureÅŸti. ÃŽn momentul acesta acolo este nevoie de el”, a mai afirmat Viorel Hrebenciuc.

Spusele sale nu au fost, însă, tocmai pe placul tuturor delegaţilor prezenţi în sală. Au existat şi unele voci care au fost de părere că Sorin Oprescu ar fi un preşedinte cu mult mai potrivit, la ora actuală, pentru şefia PSD decât Mircea Geoană.

„Majoritatea decide. Dacă ar fi fost oameni care chiar credeau cu adevărat aceste lucruri aveau curajul să ajungă până la microfonul de la tribună, să-ÅŸi spună deschis părerea. Spre deosebire de alte organizaÅ£ii, la Bacău se poate acest lucru”, a spus, tranÅŸant, Viorel Hrebenciuc, punând capăt discuÅ£iei.

Amod News

Adauga un comentariu

*