Certificari ISO 9001 la Onesti

Firmele care doresc sa obtina certificarea ISO 9001, pentru sistemul de management al calitatii, nu vor trebui sa se mai deplaseze la Bucuresti sau la Suceava, intrucat acum exista un asemenea organism de certificare chiar la Onesti.

Este vorba de EAG CERT, organism care functioneaza in cadrul firmei Expert Audit Group (EAG), acreditarea fiind acordata recent de catre autoritatea nationala in domeniu, RENAR Bucuresti.

EAG CERT va putea actiona intr-o zona extinsa, dat fiind faptul ca doar la Bucuresti si la Suceava mai exista asemenea organisme de certificare a sistemelor de management al calitatii.

La intalnirea organizata de EAG a fost vizionat si un film de prezentare a firmei, iar directorul general al EAG, Lucica Popa, a inmanat certificatul cu numarul 1, acordat societatii comerciale Vega SRL Onesti.

Organismul de certificare de la Onesti va fi coordonat de un director de certificari si va avea un consiliu stiintific alcatuit din experti, specialisti si colaboratori, practicieni de renume. In prezent, EAG CERT are 12 firme in curs de certificare.

Gheorghe LEU

Adauga un comentariu

*