Onestiul are inca 9 campioni nationali la badminton

La finalele Campionatelor nationale de badminton, pentru categoriile U11 – U13 si U 21, toate desfasurate la Onesti, sportivii din municipiul de pe Trotus au avut o evolutie foarte buna si si-au consolidat pozitia de lideri ai ierarhiei nationale in acest sport, la nivel de juniori si tineret.

Un numar de 9 sportivi de la CSM-CSS Onesti (U21) si de la CSS Onesti (U11 si U13) au castigat medalii de aur si au cucerit titlurile de campioni nationali ai Romaniei. Dintre acestia, Alexandra Agu (simplu fete si dublu fete) si Alexandru Blanita (dublu baieti si dublu mixt) au castigat cate doua medalii de aur, iar Ionut Gradinaru, Valentin Constantin, M. Corciuc, D. Apostu, Tania Rusu, D. Ilin si L. Lungu au obtinut cate o medalie de aur.

Multi dintre medaliatii cu aur au mai obtinut si medalii de argint si de bronz, la alte categorii, performante similare inregistrand si C. Turluianu, D. Branza, R. Dumitru, M. Mihalache, V. Balmus, N. Ciompu, D. Constantin, G. Boian, I. Mos, C. Tanase si M. Cristea. Sportivii au fost pregatiti de antrenorii Mircea Agapi (directorul clubului CSS Onesti) si Valentin Hahuie.

La succesele din badminton, se poate adauga si medalia de argint de la judo, obtinuta la finala Campionatului national al centrelor de judo (U13), desfasurata la Craiova, acolo unde CSS Onesti a facut echipa cu Royal Club Bacau si Terra Miercurea Ciuc.

Florin TANASE

Comentarii

  1. DINU LAVINIA a zis:

    VA ROG SA DATI STRI DE JUDO CAT MAI MULTE DE LA CLUBUL CFR CSS PETROM PLOIESTI SI POZE DAK SE POTE

Adauga un comentariu

*