Bagarea sexului in politica

Fosta distinsa doamna Musca a gasit, fara voie, o metafora pe care o gasesc de-a dreptul fabuloasa pentru a numi ceea ce se intampla astazi in politica.

Miscarea haotica si egoista a spermatozoizilor avizi de fecundare este aidoma „actiunii politice” a celor care (ne) toaca banii si timpul dupa ce-au fost alesi. Consider insa ca ar trebui aplicate cateva nuante la asertiunea turnatoarei cu tupeu si gandire de mahalagioaica.

Prima se refera la modul in care spermatozoizii politici sunt expulzati in exterior. Avand in vedere mijloacele prin care actioneaza cei pe care am avut neghiobia sa-i alegem, spun ca exista o perversiune ab initio. De ce? Deoarece calea orala si cea manuala sunt folosite pentru manifestarea plenara a spermatozoizilor respectivi.

Cum adica sunt nerusinat? Pai, nu vorbele si gesturile definesc viata noastra politica?! Ce altceva mai fac ei? Exista altceva decat dechiderea gurii si datul din maini? Nu! Ei, dracie, si pentru ca m-am enervat, mai aduc la cunostinta inca o nuanta la zicerea madamei Musca. Conform unei legi a firii, nu ejacularea este totul in functia reproductiva.

Samanta trebuie sa fie vie, sa transporte un mesaj genetic sanatos si puternic pentru a-si implini rostul. Daca ne referim la spermatozoizii politici, ei sunt de-a dreptul periculosi deoarece poarta un catastrofic bagaj de necinste, incompetenta si minciuna. Asa ca, baieti si fete, folositi neaparat prezervativ si spermicid electoral. Cum care? Votul uninominal si averea la vedere. In rest, distractie placuta!

Nelu BROSTEANU

Adauga un comentariu

*