AEROSTAR are director tehnic

Incercand sa provoace un soc jucatorilor echipei AEROSTAR, care activeaza in liga a III-a, conducerea clubului a decis la mijlocul acestei saptamani sa-l numeasca pe prof. Ion (Gogu) Munteanu in functia de director tehnic al echipei.

„Faptul ca echipa trece printr-o pasa neagra ne-a determinat sa luam aceasta decizie care speram sa-si faca si efectul scontat.

Prin experienta sa si mai ales si datorita si faptului ca „Gogu” Munteanu cunoaste jucatorii, activand pana nu de mult ca antrenor al echipei, am considerat ca acesta il poate ajuta pe antrenorul principal Costel Campeanu, cu o experienta redusa in materie de antrenorat”, ne-a declarat presedintele CS AEROSTAR, ec. Doru Damaschin.

Antrenorul Costel Campeanu are insa o parerre diferita de cea a presedintelui de club. „In acest moment, echipa nu avea nevoie de director tehnic. Poate de orice, dar numai de asa ceva nu.

Aveam nevoie in primul rand de un presedinte, pentru ca, de cand a plecat Valeriu Voicu la AJF, nu mai este nimeni care sa fie langa jucatori.

Daca ma intrebati totusi pe cine as fi preferat ca „ajutor”, va spun ca il doream pe Nicolae Vatafu. Poate ca aceasta masura sa duca si la inlocuirea mea, insa eu folosec jucatorii pe care fostul antrenor si actualul director tehnic nici nu-i primea in vestiar.

Dar asta e, mergem inainte, sa vedem ce-o iesi”, spune Costel Campeanu.

Adauga un comentariu

*