Britney Spears a cerut divorţul după doi ani de căsătorie

Cântăreaţa americană Britney Spears a cerut divorţul, după doi ani de căsătorie şi doi copii, de dansatorul Kevin Federline, relatează AFP.

Depusă marÅ£i la un tribunal din Los Angeles, cererea de divorÅ£ citează „diferenÅ£e ireconciliabile”. Pop-starul a cerut, totodată, să-i fie încredinÅ£ată custodia celor doi copii, Sean Preston, 14 luni, ÅŸi Jayden James, opt săptămâni, potrivit acestui document publicat de site-ul TMZ.com.

Federline, un fost dansator care încearcă acum să se lanseze în muzica rap, are alţi doi copii dintr-o relaţie precedentă, o fiică de patru ani şi un băiat de doi ani.

CăsătoriÅ£i în septembrie 2004, Britney Spears, 24 de ani, ÅŸi Kevin Federline, 28 de ani, figurează printre Å£intele preferate ale paparazzilor. RelaÅ£ia lor a fost foarte mediatizată încă de la început ÅŸi chiar a făcut obiectul unei emisiuni de reality-show în primăvara lui 2005, intitulată „Chaotic”.

Britney Spears a devenit celebră în 1999 cu melodia „Baby One More Time” ÅŸi a vândut de atunci peste 60 de milioane de albume. Ea ÅŸi-a pus cariera între paranteze de mai bine de un an, însă adesea apare pe prima pagină a revistelor specializate în viaÅ£a celebrităţilor.

Unele publicaţii au comentat îndelung căsătoria sa cu Federline şi au pus sub semnul întrebării capacitatea sa de a fi o mamă bună, publicând fotografii cu ea în timp ce conducea cu bebeluşul pe genunchi. Ea şi-a justificat atunci gestul prin necesitatea de a fugi de nişte paparazzi care o hărţuiau.

La începutul lui 2004, Britney Spears a mai fost căsătorită cu un prieten din copilărie, însă mariajul ei nu a durat decât 15 ore.

ROMPRES

Adauga un comentariu

*