Iacov: O să le cumpăr taxiuri lui Srhoj şi Abiodun, dacă vor să se facă taximetrişti

Preşedintele echipei FC Naţional, Constantin Iacov, le-a răspuns ironic fotbaliştilor Srhoj şi Abiodun, după ce primul declarase că preferă să se facă taximetrist, decât să revină la clubul din Cotroceni, promiţând că o să le cumpere taxiuri celor doi.

„Ce pot să le fac? Să mă cert iarăşi ÅŸi să intru în polemică? Dacă ei vor să se facă taximetriÅŸti, eu o să le cumpăr taxiuri. Dacă ei nu înÅ£eleg că trebuie să respecte legea, ce mai pot să spun…”, a declarat luni pentru NewsIn preÅŸedintele NaÅ£ionalului, Constantin Iacov.

El a mai spus că nu are nicio pretenÅ£ie de la cei doi sportivi, atât timp cât preÅŸedintele echipei Poli TimiÅŸoara, Marian Iancu, susÅ£ine pe posturile de televiziune că Srhoj ÅŸi Abiodun sunt jucătorii echipei de pe Bega: „Oricum, dânsul (n.r.-Marian Iancu) nu obiÅŸnuieÅŸte să respecte legea ca om de afaceri”.

Cât priveÅŸte declaraÅ£iile avocatului lui Poli TimiÅŸoara, Adrian Fanu Moca, cel care anunÅ£ase luni că formaÅ£ia de pe Bega va da în judecată FRF ÅŸi FC NaÅ£ional ÅŸi va cere daune, Constantin Iacov a spus: „E un copilaÅŸ acel avocat. Poate să ne dea o judecată dacă ar avea o speţă, dar nu are”.
Şeful echipei din Cotroceni a anunţat la rândul său că va da clubul timişorean în judecată şi îi va cere acestuia daune în valoare de 5 milioane de euro.

„Frica lor cea mai mare se datorează faptului că au aflat că noi lucrăm acum cu o casă de avocatură din ElveÅ£ia. Mergem pe o speţă similară cu una din urmă cu trei ani, când un fotbalist s-a aflat într-o situaÅ£ie similară, iar clubului lui a avut câştig de cauză”, a declarat Iacov.

El a precizat că este vorba de cazul fotbalistului francez Philippe Mexes, care a plecat la AS Roma fără acceptul fostului său club, romanii văzându-se nevoiÅ£i, ulterior, să achite banii ceruÅ£i. PreÅŸedintele NaÅ£ionalului nu a vrut să dezvăluie numele casei de avocatură, mulÅ£umindu-se doar să declare că „este aceeaÅŸi care ne-a ajutat să câştigăm în cazul lui Thwaite”.

Iacov l-a mai acuzat pe impresarul fotbaliÅŸtilor, Marcel Popescu, de faptul că „a luat banii ÅŸi acum nu-i convine să-i mai dea înapoi”. AceeaÅŸi acuzaÅ£i voalată a făcut-o ÅŸi la adresa lui Dumitru Dragomir, căruia a refuzat să-i rostească numele.

„Se spune că ÅŸi un preÅŸedinte de Ligă a băgat mâna în borcanul cu miere ÅŸi acum este greu să se cureÅ£e pe degete”, a spus Iacov, al cărui conflict cu preÅŸedintele LPF Dumitru Dragomir a fost de notorietate în ultimele luni.

Curtea de Arbitraj a FRF a dat, joia trecută, câştig de cauză clubului FC Naţional în litigiul cu cei doi jucători, Srhoj şi Abiodun, care ar trebui să se întoarcă în Cotroceni. Cei doi susţin că înţelegerea dintre ei şi FC Naţional a expirat, în vreme ce clubul condus de Constantin Iacov afirmă contrariul.

NewsIn

Adauga un comentariu

*