Toată floarea PSD-ului a rămas blocată în trafic

După finalizarea Consiliului Naţional al PSD, care a avut loc la Târgu Mureş, marea majoritate a liderilor organizaţiilor judeţene au plecat spre zonele lor de reşedinţă.

Despre cei care au luat-o spre Bucureşti, prin Braşov, ştim că au avut mari probleme. După oraşul Rupea, judeţul Braşov, drumul a devenit aproape impracticabil, „cu toate că cei de la Drumuri Naţionale ne-au convins telefonic că situaţia este foarte bună şi că se circulă normal”.

La orele 17.00, deputatul PSD de Braşov Constantin Niţă, aflat în maşină cu colegii săi de partid Titus Corlăţean şi Mihai Tănăsescu, dar urmat de multe alte maşini pline cu lideri PSD, de-abia trecuse de oraşul Rupea.

După orele 19.00, contactat telefonic, deputatul Niţă ne-a declarat că a încercat o variantă care părea mai uşoară, pe un drum judeţean spre comuna Şercaia, dar de abia a ajuns la intrarea în oraşul Codlea.

În mod normal, traseul Buneşti – Codlea se parcurge în mai puţin de o oră, şi nu în aproape trei ore cât au stat pe drum cei de la PSD. Ei se pot considera însă norocoşi.

AlÅ£i pesediÅŸti de frunte (care s-au pornit un pic mai târziu ÅŸi nu au ÅŸtiut de ruta ocolitoare), printre care senatorul Doru Ioan Tărăcilă, preÅŸedintele Consiliului JudeÅ£ean Vrancea – Marian OpriÅŸan, liderul Grupului Parlamentar din Camera DeputaÅ£ilor, Viorel Hrebenciuc, ÅŸi alÅ£i preÅŸedinÅ£i de filiale au rămas blocaÅ£i tot după oraÅŸul Rupea, înaintarea lor făcându-se cu mare greutate.

Amos News

Adauga un comentariu

*