Demisie in bloc la Gazeta de Bacau

Intreaga echipa redactionala a saptamanalului Gazeta de Bacau a demisonat joi seara acuzand neplata drepturilor salariale si incercarea patronatului de a impune o noua conducere si o noua orientare ziarului.

COMUNICAT

Fostul colectiv al GAZETEI de Bacău protestează împotriva modului în care a înţeles noul proprietar al săptămânalului, Constantin Avram, să colaboreze cu jurnaliştii.

Impunerea de către noul patronat a unui nou director, în persoana Luminiţei Pătrăţeanu, fără consultarea celor ce au creat GAZETA de Bacău, coroborată cu neplata la timp a drepturilor salariale au condus la decizia unanimă de a demisiona.

Probabil că verticalitatea, incisivitatea şi aciditatea jurnaliştilor de la GAZETA de Bacău nu sunt pe placul noului patronat, care, prin modul în care a tratat echipa GAZETEI, refuzând discuţiile deschise, a demonstrat că unii patroni de presă consideră că ziariştii sunt echivalentul unor simpli scribi la o fiţuică oarecare.

Dincolo de considerentele enumerate mai sus, a fost luată în calcul şi intenţia de a transforma GAZETA de Bacău într-o publicaţie anostă, prietenoasă, sub masca unei aşa-zise „rebrănduiri”.

Fostul colectiv al GAZETEI de Bacău:

Sebastian Åžufariu, director
Ionuţ Avram, redactor-şef
Emilian Berceanu, editor
Alexandru Botezatu, redactor
Bianca Tomescu, redactor
Sergiu Solomon, fotoreporter
Ramona Mocanu, corector
George Mosoia, tehnoredactor

ARHIVA:

Conducerea Ziarului de Bacau a demisionat acuzand presiunile patronatului

Comentarii

  1. foarte tare :)))))

  2. Nu se poate domnule asha ceva in Romania secolului 21. Este absolut inacceptabil. Parca sunte in Evul Mediu. Bravo celor e la Gazeta. Cei mai tari 🙂

Adauga un comentariu

*