Cârcotaşul Găinuşă emigreaza în America?

Mihai Găinuşă, unul dintre cei doi „cârcotaÅŸi” de la Kiss FM, a plecat în America, au anunÅ£at, în matinalul postului de radio, joi dimineaÅ£a, Åžerban Huidu ÅŸi toată echipa „Cronicii CârcotaÅŸilor” de la Prima TV, printre care PuÅŸtiu’, MistreÅ£u sau Cătălin Dezbrăcatu’.

„E alegerea omului”, a declarat pentru NewsIn „Cătălin Dezbrăcatu'”, pe numele său CodruÅ£ Cheges, despre plecarea lui Mihai Găinuşă. „Dacă el consideră că fata lui trebuie să trăiască mai bine, asta este”, a adăugat el.

„A hotărât să plece ÅŸi asta e”, a spus ÅŸi PuÅŸtiu’, pe numele său Marian Stanciu. „Sora lui e plecată în America, de ceva ani”, a explicat el. „S-a ÅŸucărit. Eu ÅŸtiu pe ce? Pe Guvern, pe oameni. Nu ÅŸtiu. E problema lui”, a adăugat PuÅŸtiu’.

PuÅŸtiu a spus că a aflat despre intenÅ£iile lui Găinuşă, „acum patru-cinci zile”. „Am rămas tâmpiÅ£i. E o adevărată nebunie”, a spus el.

Vadi Ruş, directorul de programe al Kiss FM, a spus că nu poate comenta situaţia creată.
Cei doi cârcotaÅŸi, Huidu ÅŸi Găinuşă, au făcut diverse aluzii, încă de miercuri, în matinalul de la Kiss FM. La finalul emisiunii, echipa chiar ÅŸi-a luat „la revedere” de la „MiÅŸu”, fără a spune însă unde, când sau de ce pleacă.

Miercuri seara, partenerul lui Şerban Huidu la săptămânala emisiune de pe Prima TV a fost Teo Trandafir.

Joi dimineaţă, colegii din radio ai lui Mihai Găinuşă au suţinut că acesta a plecat în America.
Mesajele primite de la ascultătorii Kiss FM, joi dimineaÅ£a, îi rugau pe realizatorii matinalului „să-l aducă înapoi pe MiÅŸu’ pentru că emisiunea n-are niciun farmec fără el”.

Surse din presă susÅ£in însă că plecarea lui Găinuşă este, de fapt, o farsă menită să sporească audienÅ£a în scădere a matinalului de la Kiss FM ÅŸi „Cronicii CârcotaÅŸilor”, de la Prima TV.

NewsIn

Comentarii

  1. Gainusul de serviciu' a zis:

    Stimati „obositi de Bacau” va instiintez pe aceasta cale ca m-am hotarat sa emigrez in SU(L)A incepand cu 30 februarie 2007.
    Good bye, stupid people! Sleep well, don’t worry be stupid!

Adauga un comentariu

*