Trei români, arestaţi în Italia pentru proxenetism

Trei romani si un italian au fost arestati la Alba, in Italia, acuzati ca pusesera la punct o retea de prostitutie, in care obligau cinci romance, pe care le adusesera clandestin in peninsula, să se prostitueze.

Este vorba de C. Gherghisa, 27 ani, G. Negrut, 34 ani, A. Rusu, 24 ani si M. de Sario, 25 ani. In arest a ajuns si un alt barbat de 45 de ani, N. Brugiotti, acuzat de sechestrare de persoana.

Organizatia opera de ceva timp in Val Vibrata si Chietino. Fetele ajungeau in Italia cu promisiunea ca vor obtine un loc de munca, dar odata ajunse in Italia erau inchise si nu mai puteau iesi din apartamentele din Alba Adriatica si Martinsicuro. Clientii ii primeau acasa, ofertele femeilor erau facute cunoscute prin intermediul unor ziare. Proxenetii cereau fiecarei fete prestatii de 1000 euro pe zi.

Politistii au intrat pe fir in momentul in care cei trei romani si italianul au vrut sa vanda fetele unui alt italian, pentru 4.000 euro.

Amos News

Comentarii

  1. Sabau Ghiuri a zis:

    Si de la noi din sat a ajutat preotul multe fete si baieti sa ajunga in Italia dar cu o conditie: sa umble la biseric si sa asculte slujba in limba Romana. Si nu au voie sa vorbeasca nici ungureste. Si nici sa iasa seara in oras. Si sa tina legatura cu preotii de acolo. Sora mea nu a tinut cont de acest lucru si i sa luat locul de munca si nu ia mai dat preotul impartasanie.
    Ghiuri

  2. Saracele fete,cum au fost mintite!! Ar trebui pe toata mafia care exploteaza fetele sa tea in puscarie sa nu mai vada lumina zilei.Se profita de fetele sarace si le mint.
    FETELOR DESCHIDE-TI OCHII MARI!

Adauga un comentariu

*