A rămas fără picioare în timp ce fura fier vechi din tren

C. Constantin, de 35 ani, din Reşiţa, a încercat ieri seară să sustragă fier vechi dintr-un vagon al unei garnituri de tren aflat în mers, în zona cartierului Muncitoresc, dar a căzut între vagoane, iar roţile trenului i-au secţionat ambele picioare, transmite corespondentul AMOS News.

După ce s-a urcat în trenul în mişcare, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut între vagoane. Roţile trenului i-au secţionat ambele membre inferioare. Cu membrele puse într-o cârpă, hoţul a fost transportat la Spitalul Judeţean Reşiţa pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În continuare lucrătorii Poliţiei Municipiului Reşiţa efectuează cercetări pentru stabilirea exactă a cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul.

Respectiva cale ferată este un magnet pentru hoţii de fier. Aceştia atacă sistematic din mers garniturile de vagoane ce vin cu fier vechi dinspre depozit înspre cuptorul de topire.

Tocmai din această cauză, conducerea Combinatului Siderurgic TMK (CSR), a decis mutarea depozitului de la marginea oraşului chiar lângă cuptor fiindcă zilnic sunt sustrase zeci de tone de fier.

AMOS News

Adauga un comentariu

*