Trei persoane au murit în accidentul de elicopter de la Goleşti

Trei persoane au murit marţi, în urma prăbuşirii unui elicopter militar în lacul de acumulare de la Goleşti, judeţul Argeş, au informat pentru ROMPRES surse din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş.

Conform aceloraşi surse, martorii care au asistat la accident au declarat că motoarele elicopterului s-au oprit în timpul zborului, iar aparatul s-a prăbuşit în apă. În momentul impactului, s-a auzit o bubuitură puternică iar elicopterul s-a dezintegrat.

Cele trei persoane aflate în aparat, respectiv pilotul, copilotul şi un maistru militar, au murit în urma impactului, au anunţat aceleaşi surse.

Accidentul s-a produs în jurul orei 13,30, în timpul unui zbor de antrenament efectuat de două elicoptere IAR 330 Puma Baza 90 Transport Aerian din Bucureşti,

În zona accidentului au ajuns reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Jandarmeriei, Poliţiei şi Prefecturii Argeş care au început operaţiunile de recuperare a resturilor aparatului din apă.

La faţa locului au ajuns şi scafandrii de la Sucursala Hidrocentralei Curtea de Argeş care încearcă să recupereze trupurile militarilor.

Statul Major al Forţelor Aeriene a trimis o echipă de specialişti care va analiza cauzele accidentului de la Goleşti, a declarat şeful SMG, viceamiralul Gheorghe Marin.

ROMPRES

Adauga un comentariu

*