Fotbal: Dinu Gheorghe instalat la FC BraÅŸov

Fostul preşedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe, cel care făcea parte şi din structura societăţii pe acţiuni de la Rapid, a fost numit preşedinte al clubului de Liga a doua FC Braşov, informează AMOS News.

La doar câteva săptămâni după ce a părăsit Rapidul pe uşa din spate, nemulţumit de colaborarea cu patronul George Copos şi de situaţia de la echipă, Dinu Gheorghe, fostul preşedinte al clubului giuleştean, a fost instalat la conducerea lui FC Braşov.

Noul conducător al Braşovului va prelua oficial clubul începând cu 1 decembrie, urmând ca până atunci, Dinua Gheorghe să evalueze situaţia de la club şi poarte mai multe discuţii cu patronul Ioan Niculaie pentru a vedea ce este de făcut pentru ca FC Braşov să revină pe prima scenă a fotbalului românesc.

Dinu Gheorghe a acceptat oferta celor de FC Braşov în condiţiile în care discuţiile cu Politehnica Timişoara au încetat în vară când fostul preşedinte al Rapidului a refuzat oferta lui Poli şi l-a făcut şi pe antrenorul Răzvan Lucescu să nu mai ajungă în Banat.

După 12 etape în Liga a doua, Seria A, FC Braşov ocupă doar locul 10, cu 16 puncte, patru victorii, patru egaluri şi patru înfrângeri, la şapte puncte de locul doi, ultimul care asigură promovarea în Liga I.

Antrenorul lui FC Braşov este Gabriel Stan iar vedetele echipei sunt Cristian Turcu, Flavius Moldovan, dat afară de la Rapid chiar de Dinu Gheorghe după ce fundaşul a sărbătorit într-un club până dimineaţă un insucces al Rapidului, Viorel Gheorghe, Marian Dedu şi Florin Anghel.

Adauga un comentariu

*