Stolojan a fost exclus din PNL

Theodor Stolojan a fost exclus din PNL, în cadrul unei şedinţe a organizaţiei sectorului 2, care fusese amânată pe săptămâna viitoare şi de la care consilierul prezidenţial a lipsit, a declarat unul dintre membrii organizaţiei, Florin Ulmanu.

Şedinţa organizaţiei sectorului 2 fusese amânată pentru săptămâna viitoare, dar ea a fost reprogramată pentru marţi, cu o oră înainte de începerea ei.

Stolojan a fost exclus din PNL  Excluderea lui Stolojan s-a petrecut în urma votului a nouă, din cei zece membri ai conducerii organizaţiei, a declarat, pentru NewsIn, Florin Ulmanu, secretarul general al tinerilor liberali.
Liderii locali ai PNL din Sectorul 2 l-au audiat pe Theodor Stolojan în urmă cu trei săptămâni, însă au amânat o decizie privind propunerea PNL Bucureşti de excludere din partid, pe motiv că nu pot judeca la cald argumentele prezentate de fostul lider liberal.

Tot marţi, a fost exclus din PNL senatorul Radu F. Alexandru, decizia fiind luată de organizaţia sectorului 1.

Un alt fost vicepreşedinte al PNL, Valeriu Stoica, este următorul pe lista de excluderi. Conducerea filialei PNL Sector 5 l-a invitat să dea explicaţii în legătură cu acuzaţiile lansate la adresa partidului, urmând ca, ulterior, membrii organizaţiei să se pronunţe asupra propunerii de excludere a acestuia.
Ambii foşti preşedinţi ai PNL, Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica, anunţaseră că vor prezenta duminică platforma-program, iar evenimentul va avea loc în fieful Brătienilor, respectiv în judeţul Argeş.

Excluderea lor ar urma valului de execuţii din partid din ultima perioadă, Delegaţia Permanentă a PNL dându-i afară pe Cristian Boureanu, Raluca Turcan, pentru indisciplină, şi pe Mona Muscă şi Ioan Ghişe, pentru colaborarea cu securitatea.

Adauga un comentariu

*