Maicuta imprudenta

O persoana si-a pierdut viata iar o alta se afla la aceasta ora in spital in urma unui accident produs, la sfarsitul saptamanii trecute, de o maicuta, membra a Asociatiei „Maica Ana Maria”- Filiala Targu Ocna, in localitatea bacauana Balaneasa, comuna Livezi.

Daniela F., in varsta de 25 de ani conducea autoturismul marca Suzuki, cu numarul BC-08-ANA, in dreapta se afla colega sa Marta N. de 24 de ani, iar pe bancheta din spate, alte trei maicute, membre ale aceleiasi asociatii.

Interesant este ca in momentul accidentului, care s-a produs, potrivit precizarilor facute de inspectorii de politie, din cauza neatentiei persoanei aflate la volan, atat conducatorul auto, cat si maicuta aflata pe bancheta din dreapta purtau centuri de siguranta.

Marta N. a fost dusa de urgenta la spital, insa viata sa nu a mai putut fi salvata. Comisarul Carmen Sova, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Bacau, spune ca inspectorii de politie i-au luat probe de alcoolemie Danielei F. imediat dupa accident si au demarat cercetarile pentru a stabili cine este vinovatul in acest caz.

Adauga un comentariu

*