Noi directori, de luna viitoare, în peste o sută de şcoli şi grădiniţe din Bacău

Mai bine de o sută de posturi de director de unităţi de învăţământ au fost scoase la concurs în aceste zile de Inspectoratul Şcolar Judeţean(ISJ) Bacău, transmite corespondentul AMOS News.

Inspectorul ÅŸcolar general Adrian Horodnic spune că au fost scoase la concurs posturile a 122 de manageri de unitâţi de învăţământ al căror mandat s-a încheiat la data de 1 octombrie. „Cadrele didactice care intenÅ£ionează să intre în cursa pentru ocuparea unuia din aceste posturi îşi vor putea depune, de la începutul săptămânii viitoare, la sediul ISJ, dosarele de înscriere”, Å£ine să precizeze inspectorul Horodnic.

Dosarele pentru înscrierea în concursul care se va desfăşura în perioada 30 octombrie – 17 noiembrie, vor putea fi depuse, la sediul ISJ Bacău, în perioada 9-19 octombrie. Inspectorul Horodnic mai adaugă că o programare exactă a candidaÅ£ilor pe zile de examen se va putea face după data de 20 octombrie, după ce se va ÅŸtie, în mod exact, câte cadre didactice vor intra în concurs.

La rândul său, inspectorul ÅŸcolar Stela Onică, purtător de cuvânt al ISJ Bacău, spune că mai există încă aproximativ zece manageri de unităţi de învăţământ care îşi vor termina mandatul până la sfârÅŸitul acestui an. „Aceste posturi vor fi declarate vacante la următoarul concurs de acest gen ce va fi organizat de ISJ”, mai punctează Stela Onică.

Comentarii

  1. Citi sunt membri de partid?

Adauga un comentariu

*