Monica nu a citit toată cartea despre Irinel

Deşi din cartea despre Irinel Columbeanu lipsesc câteva pagini importante din viaţa omului de afaceri, legate de viaţa lui amoroasă, Monica neagă că ea ar fi vinovată. După spusele ei, motivul ar fi unul mult mai simplu: „a trecut vremea lor”. În plus, viitoarea mămică se laudă că nu a apucat să citească toată „povestea” pentru că Iri i-a luat volumul ca să-l ofere cadou.

Deşi se poate. Ca să nu obosească prea mult, mai ales că este însărcinată, şi ca să nu facă un efort intelectual prea mare, Irinel şi-a salvat soţia de marea plictiseală care o aştepta, dacă citea cartea despre el. Nu de alta, dar având în vedere că din viaţa „tipărită” a miliardarului lipsesc tocmai pasajele picante – fostele lui relaţii cu Anna Lesko şi Romaniţa Iovan -, restul nu ştim cât de mult ar mai conta. Aşa se face, că iubita lui soţie nici nu a apucat să citească tot volumul că Irinel i l-a şi luat ca să-l dea cadou. Se pare că Monica nu s-a arătat deloc supărată, poate pentru că adormise chiar de la prima pagină.

Monica nu a citit toatÄ� cartea despre IrinelOricum, Moni are alte griji. În ceea ce priveşte evoluţia sarcinii, lucrurile merg foarte bine. Ea a declarat pentru Atac: „Nu am probleme. Copilul mişcă deja, îl simt. Merg foarte des la control. Tocmai am aflat că fătul este cu peste 100 de grame mai greu decât ar fi trebuit”, a declarat Monica. Despre ce are voie să facă şi ce nu, băcăuanca a mărturisit: „Doctorii nu mi-au interzis nimic. Beau şi alcool, dar cu măsură. Mai mult, mi s-a indicat să consum şi bere, în special după naştere. În rest, nu poftesc ceva anume într-un mod exagerat, poate doar dulciuri”.

În caz că ne bucuram că am scăpat, ei bine se pare că nu. După modelul vipurilor de peste Occean, Moni va poza însărcinată. Pictorial pentru care va obţine o sumă destul de mare, că deh, ban la ban trage. „Deşi nu sunt vedetă, câştig foarte mulţi bani pentru acest pictorial, pe care-l voi realiza cam într-o săptămână”, se laudă fosta domnişoară Gabor.

Viitoarea mămică este decisă să împartă camera cu micuţa. Mai ales că i-a comandat deja copilului două paturi speciale. Poate înainte de a aşeza bebeluşul, Moni le va proba, curioasă cum este. Mai ales că, declară doamna Columbeanu: „Sunt foarte încântată. Pătuţul în care fetiţa va sta până la trei luni are foarte multe butoane. Vibrează, învârte caruselul cu jucării, imită valurile mării. Celălalt e ceva mai măricel. Eu voi sta în aceeaşi cameră cu bebeluşul”, a mai spus mămica.

Dar până atunci mai sunt trei luni. Monica şi Irinel mai au timp să comande şi alte lucruri „de preţ”, pentru a-şi întâmpina copilul cum trebuie. Cine ştie, poate o să-i împrumute Romaniţa suzeta de aur a băieţelului ei, dacă îi trece supărarea că nu a apărut în carte.

Antena 3

Adauga un comentariu

*