Britney Spears adoră să stea goală

Cântăreaţa Britney Spears a declarat într-un interviu pentru revista Q că adoră să se dezbrace şi să meargă goală prin casă.

Autoarea hitului „Toxic”, care recent a dat naÅŸtere celui de-al doilea copil al său, Sutton Pierce, a declarat ediÅ£iei britanice a revistei Q: „M-am simÅ£it întotdeauna confortabil să fiu goală. N-am nimic de ascuns. Merg prin casă dezbrăcată complet.”

Pe când era însărcinată în ÅŸase luni cu cel de-al doilea fiu al său, Britney Spears a pozat nud pentru ediÅ£ia din luna august a revistei Harper’s Bazaar.

Britney Spears naked desnuda

Imaginea starului pop acoperindu-ÅŸi sânii cu braÅ£ele ÅŸi având picioarele încruciÅŸate a provocat rumoare în lumea întreagă ÅŸi a fost considerată chiar „prea stimulatoare” pentru japonezi .

Responsabilii ediÅ£iei din Japonia a Harper’s au dorit să expună fotografia timp de o săptămână în metroul din Tokyo pentru a promova revista. S-au lovit însă de refuzul administratorilor metroului, care au fost de părere că fotografia „este prea stimulatoare” pentru tineri.

Oficialii Tokyo Metro au ajuns totuÅŸi la un compromis cu reprezentanÅ£ii revistei: fotografia va fi expusă, dar Britney va apărea acoperită de la coate în jos. Posterul va fi însoÅ£it de textul: „Ne cerem scuze că am ascuns o parte din imaginea frumoasă a unei viitoare mame”.

Viitorul lui Britney, în vârstă de 24 de ani, nu pare foarte sigur după ce şi-a concediat purtătorul de cuvânt, Leslie Sloane-Zelnick.

Având în vedere relaţiile tensionate ale starului cu presa, în ceea ce priveşte calităţile materne, şi recenta apariţie pe piaţă a unei înregistrări video care o prezintă pe cântăreaţa însărcinată, într-o ţinută neglijentă, râgâind şi plângându-se că este urâtă, specialiştii se întreaba dacă Britney este potrivită pentru a se promova singură.

Se pare, totuşi, că starul a făcut o mişcare inteligentă, pentru că a încheiat un contract de exclusivitate cu revista People pentru publicarea fotografiilor mezinului ei, după ce a refuzat oferta de 2 milioane de dolari din partea revistei OK!.

Adauga un comentariu

*