Teoretic, avem superpolitisti

Ultima reuniune a Autoritatii Teritoriale de Ordine Publica (ATOP) Bacau a avut loc la Onesti, in sala de sedinte a Consilului Local, unde au mai fost prezenti primarul Emil Lemnaru, consilierii locali si comandantul Politiei Onesti, comisarul sef Emil Morosanu.

Seful ATOP, Ionel Floroiu, a precizat ca scopul intalnirii a fost analiza activitatii Politiei Onesti in primele 9 luni ale acestui an, dar a subliniat si atributiile pe care le are Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica.

Comisarul sef Emil Morosanu a prezentat raportul de activitate al Politiei Onesti, in cele 9 luni din acest an, din document reiesind ca s-au inregistrat progrese in toate sectoarele de activitate. Potopul de laude a fost curmat de consilierul local Stefan Martin, care a atentionat ca mai sunt multe lucruri in neregula, in special in privinta comportamentului, atitudinii si mentalitatii politistilor onesteni.

“Daca ne laudam unii pe altii, nu ajungem nicaieri – a spus Stefan Martin. Iar comportamentul politistilor depinde si de masina din care coboara infractorul sau de felul in care este imbracat infractorul”.

Adauga un comentariu

*