ONE TV a inceput sa emita la Onesti

Noul post de televiziune din Onesti, ONE TV, a inceput sa emita in urma cu cateva zile, emisiunile putand fi receptionate pe toata Valea Trotusului, de la Adjud si pana in zona Moinesti – Comanesti.

Prima emisiune difuzata de ONE TV a fost “Magic Show”, produsa, realizata si prezentata de Eugen Ungureanu, directorul Casei de discuri “Electro Star” din Onesti. “Magic Show”, emisiune de muzica si divertisment, este difuzata zilnic, intre orele 17 si 18, iar printre interpretii promovati pana acum se numara solistii de muzica populara Florin Popa, Nela Duhu, Maria Ursu, Alexandru Jidveia sau Georgeta Tila.

Dupa “Magic Show”, ONE TV a continuat transmisia cu cateva emisiuni informative, stiri si reportaje tratand aspecte sociale, administrative sau economice din municipiul Onesti. Administratorul postului, Nicu Parvu, ne-a declarat ca “ONE TV urmareste sa prezinte viata comunitatilor locale de pe Valea Trotusului, inclusiv a celor din mediul rural, cu bune si rele”.

Emisiunile sunt difuzate dupa urmatorul program: 8,35 – 10,35 si 15 – 18, de luni pana vineri, si 8 – 11 in zilele de sambata si duminica. ONE TV are studiourile la Casa de Cultura din Onesti si emite in eter, putand fi receptionat cu antene simple, iar societatile de cablu retransmit emisiunile pe canalul 44, al postului Prima TV.

Gheorghe LEU

Comentarii

  1. valentin holban a zis:

    ma bucur foarte mult pentru aparitia postului local ONE-TV.si as dori sa ne dati detalii despre cum putem receptiona acest post TV..

  2. Ma bucur ca Eugen Ungureanu are emisiuni si la Onesti in afara celor prezentate la Bucuresti pe posturile OTV si DDTV.Felicitari pentru autorul articolului care ne tine la curent prin intermediul ziarului Observator-Editie de Bacau, in legatura cu tot ce se intampla pe valea Trotusului.

  3. ion VEDE TOT a zis:

    Din pacate nu toate sunt bune si frumoase odata cu aparitia acestui post.
    1 materialele care se dau pe post sunt brute si nemontate deloc din asta se trage concluzia ca se lucreaza cu neprofesionisti.
    2 am auzit ca acolo se lucreaza la negru deci sunt platiti f. prost.
    3 studioul e amenajat aiurea verdele ala iti sparge ochii nu au nici un fundal.
    Concluzia este ca ei se fac ca platesc si ei se fac ca muncesc si din asat avem de vazut ce iesa pe post .
    deci gata cu laudele acestui post nu merita asa ceva l-as dac ca exemplu negativ ptr toate televiziunile locale cu
    „ASA NU”

  4. ion VEDE TOT a zis:

    CALITATEA IMAGINI LIPSESTE CU DESAVIRSIRE

  5. ion VEDE TOT a zis:

    CATRE SEFII DE LA ONE TV E NORMAL CA INTR-UN STUDIO LOCAL SA MUNCESTI LA NEGRU ?

  6. ion VEDE TOT a zis:

    SE PROFITA DE ENTUZIASM SI UITA CA ACEST LUCRU MAI TRECE SI PRIN STOMAC

  7. ion VEDE TOT a zis:

    DIN CURIOZITATE SEFII DE LA ONE TV STIU CE ESTE UN STAT DE PLATA ?

  8. ionel primarel a zis:

    la rubrica comunitate, de ce nu apare si „sesizati primaria buhusi?? Buhusiul nu e pe harta?

Adauga un comentariu

*