Benea: S-a pierdut un an bun pentru constructii

Presedintele Consiliului Judetean Bacau, Dragos Benea, s-a declarat nemultumit de faptul ca Guvernul nu a alocat banii necesar platii firmelor de constructii care lucreaza pentru remedierea distrugerilor produse de inundatii.

El spune ca, din acest motiv, firmele s-au retras de pe santiere. „De cel putin o luna de zile nu se mai lucreaza pentru ca firmele nu si-au primit banii” – spune Dragos Benea.

„E posibil ca la primavara sa nu mai gasim unele lucrari pentru ca se vor distruge si, in acest caz, am aruncat banii pe Apa Sambetei”.

Conform celor declarate de presedintele CJ Bacau, lucrarile de refacere a infrastructurii distruse de inundatii sunt gata in proportie de doar 30 la suta.

„Pacat ca am pierdut un an foarte bun pentru constructii” – spune Benea. „Guvernul spune ca a incasat mai mult decat a preconizat, ca au avaut excedent bugetra, dar nu ne-a trimis banii pe care ni-i promisese”.

Razvan BIBIRE

Comentarii

  1. Plange si suspina…
    E simpatic presedintele nostru, are perfecta dreptate „Sa vina banii de la gubernoiu portocaliu!” Anul trecut au venit ceva bani. Ce s-au facut cu ei? Cazul Rotunda, cu toata coloratura locala, e unul elocvent in sensul asta. Divagatie. Europenii ne pregatesc fonduri grase. Cu doua conditii: sa avem proiecte si sa fim transparenti! Atat!

  2. Spusa de Dragos Benea – copilul minune a lui Sake falci de porc, fraza „S-a pierdut un an bun pentru constructii” suna ca fluieratul in biserica. Micutul caporal pesedist bun… la nimic s-a trezit ramas fara fonduri: e clar ca „poterea porto-caca-lie” l-a lucrat vartos pe la spate! Las’ mai „bena de gunoi” ca or sa vina iara „rosii lui Ilici” si-or sa-l vulcanizeze pe Sake „buci de fier”, tatucul tau cel grobian!

  3. Acuma ca nu s-a concretizat nimic, se da cu fundu de pamant. Trebuia sa se implice mai din timp. Pentru asta este platit.

  4. zorro,chiar imi era dor de tine.inca nu ai renuntat la limbajul ala de 2 lei?cand am vazut ca nu mai postezi nimic am presupus ca ai plecat la scoala sa te educi, si sa inveti sa vorbesti frumos.Dar se pare ca m-am inselat.

Adauga un comentariu

*