Becali a devenit marcă înregistrată

FinanÅ£atorul echipei de fotbal Steaua, Gigi Becali, a spus la Realitatea TV, că a înregistrat marca „Becali” la Oficiul de Stat pentru InvenÅ£ii ÅŸi Mărci ÅŸi are de gând să scoată pe piaţă produse ce-i poată numele.

Gigi Becali a spus că ar putea să-ÅŸi lege numele de produse ca „banca Becali sau televiziunea Becali”.

Becali a adăugat că s-a gândit să pună la Avicola IaÅŸi eticheta „pui Becali”, însă a renunÅ£at de teamă că lumea va zice că „îl mănâncă pe Becali la masă”.

gigi becaliPatronul echipei de fotbal Steaua a exclus, totuÅŸi, asocierea numelui său cu produse alimentare, pentru că nu îi place să fie „mâncat” ÅŸi a spus că ar prefera „jucăriile-urs Becali sau războinicii Becali”.

Sursa: Realitatea TV

Comentarii

  1. \”Raz-boul\” (vezi poza de vitel injugat la \”car-iciul tranzitiei\” de la cas la fotbal) pardon razboinicul \”Bai-caca-lie\” alias Becali \”Jiji\” marca inregistrata. Mdaaa… Asta stire! Curat-murdar, coane Fanica!
    Avicola Iasi poate scoate pui marca \”pui de bogdaproste Becali\”; se vor vinde ca painea tare si mucegaita. Sau poate nu: ******* infometata a lui \”Sake aniversatu\’ din Canci-acov\” se va inghesui la gaturi, aripi si labe de pui Becali… La \”calculatoare si adidasi de porc Sechelariu\” \”aligatorii tuciurii din Bacau\” mai viseaza inca…
    \”Omu\’ ti carnatu\’, omu\’ ti carnatu\’…\” \”Stati la rand ca s-ajunga bierea ti la noi…\” \”Sa traiesti dom\’ Sachelariu s-ajungi prasadinte di\’ tara ca tat sameni cu Fani Babanu ala di l-ai dizvelit di la cap la chisioari si sta calari pi gloaba lu\’ vecinu\’ Pandelica din Izvoari\”…

Adauga un comentariu

*