Monica Gabor a cenzurat cartea despre Irinel Columbeanu

Se pare că Monica Columbeanu şi-a intrat serios în rolul de soţie. Dacă în afacerile soţului nu pare să se bage, în schimb, viaţa sentimentală este atent filtrată de Monica. Cel puţin aşa se poate deduce după ce s-a putut constata că din biografia lui Irinel Columbeanu lipsesc numeroase pasaje din trecutul apropiat, mai ales cele referitoare la iubitele sale recente.

Dacă la vremea respectivă relaţiile lui Columbeanu ţineau capul de afiş al presei, în cartea scrisă de Cătălin Tache ele lipsesc cu desăvârşire. Miliardarul a uitat sau a fost obligat să uite de amorurile celebre cu Romaniţa Iovan sau Anna Lesko.

Cum însuşi Columbeanu mulţumeşte soţiei sale, în prefaţa cărţii, pentru rolul de lector critic pe care l-a jucat, se poate ghici că aceasta, de fapt, a cenzurat pasajele care nu îi erau pe plac. În acest fel, lipsesc ani buni, dacă se ia în calcul faptul că miliardarul a avut o relaţie de opt ani cu Romaniţa Iovan şi de aproape un deceniu cu cântăreaţa Anna Lesko, calculează Ziarul.

Cu toate acestea, au fost „iertate” primele experienÅ£e erotice ale soÅ£ului. Irinel povesteÅŸte că a desoperit femeia la frageda vârstă de patru ani. „Eram la Sala Palatului. Stăteam chiar în primul rând. Åži, deodată, în scenă au intrat balerinele, cu rochiÅ£ele acelea minuscule, deasupra dresurilor. Asta a fost prima oară când m-am uitat după fete. Câteva zile am rămas mut”, ÅŸi-a amintit Columbeanu, ajuns acum la 49 de ani. De altfel, cartea „ViaÅ£a lui Columbeanu” include numeroase poveÅŸti de dragoste, dar mai ales din tinereÅ£ea acestuia…

Monica Gabor a cenzurat cartea despre Irinel ColumbeanuAici se poate citi despre privirile furiÅŸate în vestiarul fetelor în anii de ÅŸcoală ÅŸi despre distracÅ£iile de la ÅŸtrandul Tineretului, dar mai ales se pot reconstitui petrecerile vremii. Astfel, deÅŸi spre bătrâneÅ£e a preferat, după cum s-a putut constata, să umble după fete mult mai tinere, el povesteÅŸte cum, în tinereÅ£e, pentru a epata, venea de obicei la petreceri cu prietene cu doi ani mai mari: „Adevărata ÅŸmecherie era să apari la ceai cu o tipă mai mare decât tine. Era ceva, o chestie de pomină, vuia tot grupul. Ca să le convingi, normal că trebuia să fii mai altfel, să porÅ£i blugi originali, din buzunarul cărora trebuia să se vada, puÅ£in ieÅŸit, un pachet de Kent”, dezvăluie omul de afaceri, care ÅŸi-a păstrat de-a lungul timpului aceleaÅŸi tehnici, încercând să impresioneze prin haine de firmă, dar nu a mai mizat pe pachetul de Kent, ci pe siglele unor maÅŸini de lux.

Irinel Columbeanu îli aminteÅŸte că, în perioada în care a lucrat ca ghid ONT, a avut parte de distracÅ£ii pe cinste cu grupurile de turiÅŸti, dar mai ales turiste, din străinătate. „Te uitai pe liste ÅŸi primul lucru pe care îl urmăreai era numărul de fete. Cele care veneau câte două era clar că erau chitite pe distracÅ£ie pe cinste. De exemplu, toate turistele din Occident faceau topless. Dacă te vedea cineva cu o redegistă, erai ultimul om… Era o ruÅŸine să le bagi în seamă pe rusoaice, dar pe ultimul loc, de departe, erau idioÅ£ii care ieÅŸeau cu românce. ÃŽn condiÅ£ii de criză puteai să te afiÅŸezi cu o finlandeză. ÃŽn top erau refegistele, danezele, franÅ£uzoiacele ÅŸi suedezele”.

În plus, miliardarul mai are un motiv de laudă: o aventură cu Suzana, o femeie stilată şi extrem de frumoasă, care era râvnită de mai toţi bărbaţii importanţi de pe vremea comunismului.

Antena 3

Adauga un comentariu

*