Cosmin Olăroiu: Îi visez în fiecare noapte pe arbitrii care conduc meciurile Stelei

Tehnicianul echipei Steaua, Cosmin Olăroiu, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că a ajuns să îi viseze pe arbitrii români care oficiază meciurile echipei sale şi speră ca formaţia din Ghencea să demonstreze la Iaşi că a trecut peste şocul din meciul cu Lyon.

„Trebuie să ne concentrăm pentru că meciurile din campionat, sunt la fel de importante ca ÅŸi cele din cupele europene. Poli IaÅŸi este o echipă bună, care are un antrenor la fel de bun. Nu vom avea un meci uÅŸor, dar sper să ne fi revenit după partida cu Lyon”, a declarat, vineri, tehnicianul din Ghencea.

Olăroiu s-a mirat de faptul că echipa moldoveană are atât de mulÅ£i jucători indisponibili ÅŸi a spus despre antrenorul adversarei de sâmbătă: „Chiar dacă IonuÅ£ Popa s-a declarat fanul Stelei, nu ne-a protejat niciodată ÅŸi nu cred că o va face nici de data asta”.

Cât priveÅŸte arbitrajul de care a avut parte echipa din Ghencea în ultima perioadă, tehnicianul stelist a mărturisit: „Nu-mi aduc aminte cum arată arbitrul din meciul cu Lyon. ÃŽn schimb, pe arbitri care ne conduc meciurile din campionat îi visez în fiecare noapte în ultima săptămână. Asta este diferenÅ£a, la noi arbitrii sunt figurile importante dintr-un joc. Arbitrul englez a fost impecabil. Am pierdut meciul cu Lyon, dar nu pot să-i reproÅŸez nimic acestui central”.

Tot în privinÅ£a arbitrajului, Olăroiu s-a mai plâns: „Nu vreau să mai discut despre arbitrii pentru că, probabil, sunt subiectiv. De exemplu, Thereau a fost eliminat ÅŸi toată lumea a căzut de acord că nu s-a întâmplat nimic la acordarea acelui cartonaÅŸ roÅŸu. El a fost suspendat două etape, iar tuÅŸierul a primit nota 8.5. Probabil concurează cu gimnastele dacă s-a considerat că merită această notă. ÃŽn plus, centralul din acel meci a fost promovat primul pe lista FIFA. Oricât m-aÅŸ agita, ei tot aia fac”.

Ulterior, tehnicianul stelist a mai adăugat: „NeÅŸu ÅŸi Thereau au primit aceaÅŸi suspendare, de două meciuri. Vi se pare corect ce a făcut NeÅŸu cu ceea ce a făcut Thereau?”, s-a întrebat, retoric, antrenorul campioanei.

NewsIn

Adauga un comentariu

*