La Coslada (Spania) primaria ´se lupta´ cu autobuzele romanilor

Primarul municipiului Coslada (Spania) va incerca sa opreasca stationarea neregulamentara a autobuzelor cu imigranti. In acest sens, Raul Lopez a solicitat un mai mare control in zona Avenida del Esparragal si a cerut Politiei Municipale sa efectueze controale in ceea ce priveste autobuzele straine care opresc acolo.

Potrivit publicatii Roman in Lume, primaria este decisa sa opreasca activitatea liniilor straine de autocare, majoritatea romanesti, care potrivit unui comunicat de presa, folosesc de mai multa vreme strazile orasului pentru opriri neautorizate in vederea imbarcarii si debarcarii de calatori.

Politia Municipala a primit ordine clare sa examineze meticulos fiecare autobuz care opreste in Avenida del Esparragal, mai precizeaza comunicatul Primariei.

Astfel, se vor strange informatii despre orarul de activitate al acestor firme de transport, date despre autocare, despre cine este proprietarul lor si daca au autorizatiile necesare.

Primarul orasului Raul Lopez a declarat ca “nu se poate permite ca municipiul Coslada sa se converteasca in capat de cursa pentru liniile de transport de calatori fara autorizatie si se vor face sesizarile necesare la organele de control pentru ca toate aceste firme sa indeplineasca cerintele legislatiei in vigoare”.

Romanian Global News

Adauga un comentariu

*