Un onestean, cel mai bun roman la Balcaniada postasilor

Onesteanul Constantin Brinza a fost cel mai bun din echipa Romaniei care a castigat bronzul la Balcaniada postasilor desfasurata in statiunea montana Zlatibor (Serbia). Moinesteanca Felicia Moisa a facut parte din echipa feminina care a ocupat locul 5.

Reprezentantii Postei Romane care au participat la cea de-a 35-a editie a Balcaniadei Marsului Factorilor Postali, ce a avut loc pe 23 septembrie 2006 in statiunea montana Zlatibor (Serbia), au reusit sa obtina medalia de bronz in proba masculina pe echipe. La intrecere au participat 64 de postasi din 8 tari (Serbia, Albania, Turcia, FYR Macedonia, Muntenegru, Romania, Bulgaria si Grecia).

Competitia baietilor, in care Posta Romana a fost reprezentata de Vasile Axintoaie (Oficiul Postal de Distribuire Centralizata Botosani), Victoras Ambrozie (Oficiul Postal Bercesti – jud. Iasi), Claudiu Costescu (Oficiu Postal de Distribuire Centralizata Rm. Valcea), Constantin Brinza (Oficiul Postal de Distribuire Centralizata Onesti), Neagoe Tuscarora (OP Otelul Rosu -jud. Caras-Severin), a fost castigata de postasii din Serbia, urmati de cei din Turcia.

Cea mai buna clasare a postasilor romani in proba individuala a baietilor, la startul careia s-au aliniat 40 de postasi, a fost reusita de Constantin Brinza, locul 5. Ceilalti reprezentanti ai CNPR au sosit astfel: Victoras Ambrozie al 13-lea, Vasile Axintoiaie al 14-lea, Neagoe Tuscarora al 16-lea si Claudiu Costescu al 17-lea.

Un onestean, cel mai bun roman la Balcaniada postasilor

In competitia feminina, la startul careia s-au aliniat 24 de concurente, Posta Romana a fost reprezentata de patru postarite: Leontina Pop (Oficiul Postal de Distribuire Centralizata Cluj), Andreea Toma (Oficiul Postal de Distribuire Centralizata Galati), Viorica Barna (Oficiul Postal de Distribuire Centralizata Zalau) si Felicia Moisa (Oficiul Postal Moinesti 1). Cel mai bine s-a clasat Leontina Pop, pe locul al 7-lea, in vreme ce echipa feminina a Postei Romane a ocupat in final locul 5, dupa Turcia, Serbia, Albania si Bulgaria.

Adauga un comentariu

*