RAFO i-a dotat pe stelisti cu un avion

Conform cotidianului Gandul, dupa fiecare meci jucat in Liga Campionilor, echipa lui Gigi Becali primeste un bonus gras de la RAFO. Rafinaria din Onesti – sponsor al trupei din Ghencea – a promis odata cu semnarea contractului de finantare sa plateasca prime jucatorilor care evolueaza in Champions League.

In plus, RAFO a mai pus la dispozitia echipei lui Becali si un avion pentru deplasari. Astfel, Becali este scutit de cheltuieli importante care se ridica la 100.000 de euro pe an.

Pe langa tot acest suport, RAFO detine si titulatura de cel mai important sponsor – surse din apropierea clubului din Ghencea sustin ca suma platita de RAFO pentru ca pe tricourile Stelei sa fie sigla rafinariei este de aproximativ 1 milion de dolari.

Comentarii

  1. valentin holban a zis:

    e bine ca sponsorizam pe STEAUA dar cu ONESTENII ce facem?nu ei muncesc pentru acesti bani?UNDE esteFCONESTI?cine a pierdut si cine acistigat?se distreaza cu banii ONESTENILOR BUCURESTENII SI TIMISORENII…DE CE NU CUMPARAM NOI OECHIPA ?Pacat ca avem un stadion ca o floare si pe NOInu ne mai iubeste nimeni…spuneti unde sa se mai destinda onestenii?…..

Adauga un comentariu

*