Monica si Irinel vor sa renunte la reality-show

Se pare că soţii Columbeanu s-au săturat să se tot privească la televizor. Cum emisiunea în care erau protagonişti era vizionată mereu de cei doi, şi-or fi dat şi ei seama că sunt plictisitori şi penibili.

Sau poate că Monica şi-a irosit toate cele 200 de cuvinte învăţate în limba română, iar Irinel nu mai are răbdare să îi spună mereu: „Când nu ştii spui da sau nu, în funcţie de context”.

Deşi în primăvară, emisiunea a dat lovitura, aducând audienţe record, astăzi în afara celor două „personaje” nu credem că se mai uită cineva la ea. Poate şi din simplu fapt, că niciun episod nu mai aduce de multă vreme ceva nou.

monica gabor columbeanu sexy porno fotoŞi uite aşa, supăraţi că nu îi mai bagă nimeni în seamă, Irinel şi Monica vor să renunţe la show-ul de televiziune. Potrivit revistei Story, cameramanii, care ar trebui să filmeze celebru cuplu, trec prin adevărate crize de nervi. După ce aşteaptă ore întregi să pătrundă în „spaţiul intim” al soţilor Columbeanu, aceştia se trezesc cu răspunsuri gen „Azi nu mai vreau să filmăm!”

Vinovată de aceste schimbări de dispoziţie se pare că este Monica. Doamna Columbeanu este foarte stresată din cauza camerelor. Poate şi din cauză că se gândeşte că acum, însărcinată fiind, va apărea mult mai grasă şi îi va da un motiv în plus lui Botezatu să se lege din nou de ea.

Un alt motiv ar putea fi cel legat de teama Monicăi, că din cauza indispoziţiilor datorate sarcinii ar putea să-şi arate adevărata faţă. Cel mai plauzibil motiv însă este acela, că s-a săturat să tot înveţe, în fiecare zi, câteva replici, pe care apoi să le tot repete la televizor.

Cu toate acestea, potrivit contractului semnat, reality-show-ul trebuie să continue. Aşa că nu vom scăpa curând de cuplul Irinel-Monica.

Antena 3

Adauga un comentariu

*