Conservatorii bacauani vor fotolii in AGA

La mai bine de doi ani de la alegerile locale din 2004, conservatorii bacauani inca nu sunt multumiti cu institutiile din judet unde au reusit sa isi delege reprezentanti in conducere.

Dragos Benea, presedintele Consiliului Judetean, spune ca Judeteana Bacau a Partidului Conservator si-a manifestat dorinta de a avea reprezentanti in conducerile Aeroportului International Bacau, Parcului industrial HIT – Hemeiusi si nou-infiintatei societati Apa Serv.

Conservatorii se considera indreptatiti la aceasta solicitare, deoarece in stabilirea conducerilor la aceste societati care apartin de CJ Bacau membrii din conducere sunt stabiliti in functie de scorul de la ultimele alegeri. Or, conservatorii, ca urmasi ai Partidului Umanist Roman (PUR), au avut un rezultat care le da acest drept, cu toate ca acum nu au nici un reprezentant in CJ Bacau.

„Este o situatie cel putin ciudata, pentru ca nu au nici un consilier judetean in acest moment, din cauza migratiei, dar legea este de partea lor”, a precizat Dragos Benea.

Fostul PUR i-a avut reprezentanti in CJ Bacau pe Daniela Biri, Petru Istoc, Petru Enasoaie, Silvestru Dogaru, care au plecat la liberali, si pe Petrica Mihaila, care a ales tabara democratilor.

Adauga un comentariu

*