Sorin Ghionea: Întâlnim cel mai dificil adversar

Unul dintre cei mai importanţi jucători din angrenajul Stelei, fundaşul central Sorin Ghionea, confirmă faptul că Lyon este cel mai periculos al „roş-albaştrilor”, informează AMOS News.

Pentru partida de marţi seară, dintre Steaua şi Olympique Lyon, apărarea steliştilor lucrează intens şi caută soluţii pentru a pregăti cât mai bine disputa cu una din cele mai impresionante forţe ofensive din Europa.

Fundaşul Sorin Ghionea afirmă că pentru Steaua urmează poate cel mai dificil meci din ultima perioadă, deoarce Olympique Lyon este una din cele mai importante echipe din Europa şi o formaţiei aflată printre marile favorite la câştigarea trofeului.

Ghionea a ţinut să evidenţieze jucătorii cu experienţă din atacul francezilor, Sidney Govou, Florent Malouda sau Silvan Wiltord, însă l-a omis poate surprinzător pe noul golgeter al formaţiei şi noua stea a fotbalului brazilian, Fred, autor a cinci goluri în primele şapte etape din campionatul francez.

Cu toate acestea, fundaşul stelist este încrezător în şansa formaţiei la care evoluează, „vom da tot ce putem, vom încerca să avem o evoluţie pe măsura aşteptărilor şi, cu sprijinul suporterilor, sper să obţină un rezultat favorabil”.

Adauga un comentariu

*