Fotbal: Românii din Italia

În campionatul de fotbal al Italiei, Fiorentina a pierdut, Siena şi Ascoli au făcut egal, iar AS Roma a obţinut o victorie categorică, informează AMOS News.

Etapa a patra din Serie A a găsit pe teren doar doi dintre cei cinci români care activează pentru cluburi din campionatul italian de fotbal, prima divizie.

Fiorentina, cu Adrian Mutu titular şi integralist, dar cu o evoluţie modestă, şi Bogdan Lobonţ doar rezerva lui Sebastian Frey, a pierdut din nou, la limită, 0-1, la Udinese, gol Vincenzo Iaquinta, şi are o victorie şi trei înfrângeri, plus un deficit mare de puncte.

AS Roma, fără Cristian Chivu, s-a impus categoric la Parma, 4-0, goluri Montella, Perrotta, Rosi şi Aquilani, şi rămâne una din favoritele sezonului.

Siena, fără Paul Codrea, a încheiat la egalitate, 0-0, acasă, cu Cagliari, tot un egal reuşind şi Ascoli, 1-1 acasă cu Sampdoria. Vali Năstase a fost titular la Ascoli, pe postul de fundaş dreapta, a evoluat 75 de minute şi a văzut un cartonaş galben.

În celelalte meciuri ale rundei, Livorno – AC Milan 0-0, Catania – Messina 2-2, Empoli – Palermo 2-0, Inter Milan – Chievo 4-3, Lazio – Atalanta 1-0, Reggina – AC Torino 1-1.

Adauga un comentariu

*