Parlamentarii băcăuani îşi împart judeţul în zone de responsabilitate

După mai multe dispute pe plan politic şi acuzaţii reciproce, liberalii băcăuani vor să îngroape securea războiului cu democraţii şi să lucreze împreună în cadrul Alianţei, transmite corespondentul AMOS News.

Primul pas va fi colaborarea dintre parlamentarii liberali ÅŸi cei democraÅ£i. „Vom încerca să implicăm toÅ£i parlamentarii AlianÅ£ei, în obiectivele pe care le are actuala Guvernare. Este vorba de infrastructură, învăţământ ÅŸi sănătate”, a declarat Romeo Stavarache, preÅŸedintele JudeÅ£enei Bacău a Partidului NaÅ£ional Liberal (PNL).

Fiecare dintre cei cinci parlamentari ai AlianÅ£ei, se va ocupa de o anumită problemă, iar judeÅ£ul va fi împărÅ£it în zone de responsabilitate. „Fiecare parlamentar va avea un anumit număr de comune ÅŸi oraÅŸe, astfel încât să poată spune ceea ce a făcut pentru atragerea de fonduri, câte fonduri a adus, la ce proiecte a lucrat ÅŸi care dintre ele sunt eligibile. Urmează ca în cel mai scurt să îi contactăm ÅŸi pe colegii democraÅ£i ÅŸi să punem la punct o strategie”, a mai spus preÅŸedintele PNL Bacău.

De altfel, strategia celor două partide, emisă de liberali, anunţă ÅŸi un fel de start electoral, deoarece în vizorul lor sunt localităţile care le-au dat votul la ultimele alegeri. „Prioritare vor fi comunele unde am avut votul electoratului”, a precizat Stavarache.

Adauga un comentariu

*