Gigi Becali rescrie istoria Romaniei

Latifundiarul nu se da in laturi de la gesturi care-i pot creste popularitatea. Patronul Stelei va sustine financiar un proiect de rescriere a istoriei Romaniei.

La initiativa profesorului Alex Mihai Stoenescu de a rescrie o istorie a Romaniei care sa se gaseasca in marile biblioteci academice ale lumii, Giqi Becali s-a oferit sa sustina financiar acest proiect. intr-un interviu acordat pentru revista “Academia Cafavencu”, Stoenescu a afirmat ca,in urma discutiilor purtate cu Gigi Becali, s-a ajuns la un armistitiu foarte profitabil pentru comisia pe care doreste sa o infiinteze.

Toti cei 25 de angajati implicati in proiectul cultural vor fi “gazduiti” de Gigi in “palatul” sau din Aleea Alexandru, unde latifundiarul le-a oferit un etaj intreg.

Gigi Becali rescrie istoria Romaniei

Acelasi Stoenescu a mai declarat ca Becali doreste sa acorde si o sponsorizare comisiei, constand in aproximativ 400.000 de euro, bani ce vor acoperi toate cheltuielile paun an intreg.

Proiectul va dura aproximativ cinci ani, iar costurile totale se preconizeaza a fi de ordinul milioanelor de euro.

Latifundiarul din Pipera, care a virat deja 200.000 de euro, a fost printre putinii
oameni de afaceri care au acceptat sa sustina proiectul, desi membrii comisiei au apelat in prealabil la nume mari ale business-ului romanesc.

Via

Adauga un comentariu

*