Fotbal: Şi-au ascuţit săgeţile pentru Steaua

Olympique Lyon a obţinut o nouă victorie lejeră în Franţa, deşi adversară i-a fost Lille, o altă formaţie care evoluează în grupele Ligii Campionilor, informează AMOS News. Cu trei zile înainte de meciul cu Steaua, din grupele Ligii Campionilor, Lyon a reuşit o nouă victorie în campionatul intern, unde conduce fără mari probleme.

Derbiul de Liga Campionilor, dintre Lyon şi Lille, a revenit campioanei care s-a impus la pas, 4-1, goluri Fred, de două ori, Juninho Pernambucano şi Malouda, respectiv Cris, autogol.

Lyon a deschis scorul în minutul 5, prin vice-campionul mondial Florent Malouda, atacantul marcând după ce o lovitură liberă a lui Juninho Pernambucano a fost respinsă defectuos de apărarea adversă iar Squillaci a pasat decisiv.

La jumătatea primei reprize Lille a egalat prin autogolul lui Cris, fundaşul central al lui Lyon a deviat decisiv reluarea lui Keita iar centrarea lui Vitakic.

După pauză a venit potopul. Minutul 52, centrarea lui Reveillere l-a găsit liber Fred, atacantul brazilian a bazat pentru Juninho care l-a învins pe Malicki.

3-1 s-a făcut în minutul 64. Abidal l-a angajat la limita offsaid-ului pe Fred iar noua vedetă lansată de Brazilia a reluat fulgerător, devansându-şi adversarul.

Scorul final a fost stabilit de acelaşi Fred, în minutul 70, care, lansat din nou excelent de Juninho, ca în meciul cu Real Madrid, a pătruns şi a marcat fără probleme.

Statisticile meciului au fost net favorabile lui Lyon. Şuturi 21-10, pe poartă 13-1, cornere 7-6, Govou şi Fred văzând cartonaşe galbene.

Antrenorul Gerard Houllier a început cu Coupet – Reveillere, Cris, Squillaci, Abidal – Govou (Wiltord 76′), Kallstrom, Toulalan (A. Diarra 76′), Juninho Pernambucano, Malouda – Fred (Benzema 71′).

Adauga un comentariu

*