Irinel Columbeanu are o noua pasiune: muzica latino

De parcă nu ar fi fost de ajuns că se dă în spectacol în mod repetat pe micul ecran, Irinel Columbeanu s-a gândit să acapareze şi scena muzicală. La vârsta la care mulţi deja se gândesc la cum vor cheltui pensia pe care le-o aduce factorul poştal, Irinel nu vrea să renunţe în ruptul capului la apucăturile sale „tinereşti”.

irinel si monica columbeanu

Pasiunile sale vestimentare extrem de stridente au făcut deliciul publicului în ultimii ani. Cu doar o săptâmână înainte de împlinirea vârstei de 49 ani, miliardarul dădea declaraţii presei în blugi rupti, adidaşi direct pe piele, ca şi blugii, şi cu un tricou cu ştrasuri.

Şi pentru că de atâtea a ori a frecventat multe cluburi şi a participat la multe concerte, Irinel a vrut să demonstreze că nu este cu nimic mai prejos decât artiştii de pe scenă. El a avut prilejul să-şi demonstreze talentele ascunse în urmă cu ceva timp, cu ocazia unei deplasări la Timişoara. Bineînţeles în compania soţiei sale Monica. Asistând la un recital al trupei Mandinga, care se pare era chiar pe gustul său, Iri s-a lăsat purtat de valurile muzicii. Şi cum este un mare iubitor de muzică latino s-a gândit să împuşte doi iepuri dintr-un foc. Să urce pe scenă şi s-o impresioneze încă o dată pe Monica şi să îşi dovedească lui însuşi că poate fi un tip „cool” şi „valabil” dacă reuşeşte să cânte cu cei de la Mandinga.

Åži-a făcut curaj ÅŸi…inevitabilul s-a produs! Mandinga a primit un nou component pe scenă, care, ce-i drept, a crescut media de vârstă a trupei. PrestaÅ£ia vocală a lui Irinel a fost mult gustată de Monica, care l-a aplaudat cu frenezie pe toată perioada cât a fost pe scenă. Iată că încă o dată simÅ£ul penibilului nu îl afectează pe Iri. ÃŽn fond ÅŸi la urma urmei, trebuia s-o facă ÅŸi pe-asta! Singurul regret pe care-l avem este că nu mai există emisiunea „Debut 50 plus”. Cu siguranţă Iri ar fi dat clasă multor concurenÅ£i. Cântând eventual „Macarena”.

Antena 3

Comentarii

  1. esti un simplu mos si ea o simpla curva care se vinde pe bani si care va ramane toata viata cu o maaare eticheta de curva

Adauga un comentariu

*