Concert de telefoane mobile

Ce părere aveţi de un concert în care telefoanele dumneavoastră mobile pot, de fapt chiar trebuie, să sune în voie? Potrivit Independent Online, compozitorul american de jazz, David Baker, încurajează audienţa să-şi folosească telefoanele mobile în timpul Concertului pentru celulare şi orchestră, care va deschide cea de-a 20-a ediţie a festivalului de muzică clasică de la Chicago, ce urmează a se desfăşura în cursul lunii viitoare.

Membrii audienţei şi ai orchestrei vor fi rugaţi să îşi folosească telefoanele în anumite momente ale piesei muzicale, semnale luminoase roşii şi verzi urmând a le spune acestora când să-şi deschisă şi închidă celularele.

Baker, care a compus până în prezent peste 2.000 de piese de jazz, a declarat că publicul va fi încurajat să crească sau să scadă în mod aleatoriu volumul soneriilor şi va fi pus să recunoască melodiile de pe telefoanele mobile ale membrilor orchestrei.

Compozitorul a declarat că este pentru prima oară în cariera sa când a finalizat o piesă, dar nu ştie cum va suna aceasta.ROMPRES

Adauga un comentariu

*