Bogdan Olteanu îl atacă pe Stolojan cu arma RAFO

Preşedinte Curtea de Onoare şi Arbitraj PNL, Bogdan Olteanu a lansat un atac dur la adresa consilierului prezidenţia Theodor Stolojan. Olteanu afirmă că Stolojan nu este în măsură să vorbească despre profesionalism sau eficienţa managementului, se arată într-un comunicatde presă remis AMOS News.

Iată comunicatul itegral: „Consilierul prezidenţial Theodor Stolojan este cel mai puţin îndreptăţit să vorbească despre profesionalism şi eficienţa managementului, fie şi în politică.

Activitatea din ultimele 21 de luni desfăşurată de Theodor Stolojan ca şi consilier prezidenţial demonstrează că acesta nu este în măsură să dea lecţii altora, să critice PNL şi politica sa.

În perioada care a trecut de la instalarea sa la Cotroceni, cât a fost plătit din bani publici, nimeni nu a auzit de nici un proiect economic sau social iniţiat de consilierul prezidenţial Theodor Stolojan. Mai mult, lipsa sa de eficienţă l-a obligat, acum câteva luni, pe preşedintele Traian Băsescu să angajeze un alt consilier responsabil cu problemele din sănătate, domeniu de care Theodor Stolojan a pretins un an de zile că s-a ocupat.

ÃŽn schimb, aÅŸa cum a prezentat toată mass-media, consilierul prezidenÅ£ial Theodor Stolojan l-a susÅ£inut public pe managerul RAFO OneÅŸti, afirmând că acesta reprezintă cea mai bună soluÅ£ie pentru redresarea combinatului. Iar managerul minune a “confirmat” încrederea consilierului prezidenÅ£ial, dispărând pare-se, simultan cu o mare parte din bugetul RAFO – 20 de milioane de euro.

În sprijinul protejatului său, consilierul prezidenţial Theodor Stolojan a atacat Guvernul şi Agenţia pentru Valorificarea Activelor Statului, care nu făceau decât să aplice legea împotriva celor care au devalizat RAFO în ultimii 16 ani”.

Adauga un comentariu

*