Irinel Columbeanu inca mai pofteste la Anna Lesko

Chiar dacă relaţia sa cu Anna Lesko a luat sfârşit de ceva vreme, Irinel nu are cum să fie indiferent faţă de cea cu care a fost împreună timp de nouă ani. Deşi soţia sa Monica cam strâmbă din nas atunci când este vorba de Anna, omul de afaceri pare să nu-i pese prea tare. El încă se mai interesează de ceea ce se mai întâmplă cu cântăreaţa.

anna lesko

Într-un recent interviu, Anna Lesko a făcut câteva dezvăluiri despre perioadă în care ea ocupa primul loc în sufletul lui Iri. Lucruri care ar trebui îi dea de gândit soţiei lui Columbeanu. Anna a declarat că în trecut ştia că Irinel o mai înşela, însă nu se prea sinchisea de acest lucru. „Nu m-am interesat niciodată de celelalte femei ale lui deoarece eu am fost tot timpul în centrul atenţiei. Dacă m-aş fi simţit neglijată poate că mă interesam ce se întâmplă, dar nu a fost cazul, deoarece întotdeauna el mi-a demonstrat că eu sunt cea mai importantă.”, a declarat cântăreaţa celor de la Atac .

Cu o uşoară undă de nostalgie în glas, Anna spune că povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Irinel a fost una „destul de frumoasă”. Şi cu toate acestea cei doi s-au despărţit în „condiţii amicale”. Nu mai sunt împreună şi totuşi încă se mai văd. Anna este încântată că fostul iubit încă o mai caută, ba chiar se oferă s-o ajute în ceea ce face.

Monica însă nu doarme, ci este permanent cu ochii pe cei doi. Căci nu ar pica tocmai bine ca soţul său să o lase baltă tocmai acum, când de-abia s-au căsătorit şi mai ales că este cea care poartă în pântece primul copil care va duce mai departe numele Columbeanu.

Anna Lesko este conştientă că Monica îi cam poartă sâmbetele, însă pune totul pe seama vârsta sale fragede: „Monica este o femeie foarte tânără, încă nu s-a maturizat destul. Eu o înteleg, este normal ca la vârsta ei să fie geloasă, dar in momentul în care va afla cum gândeşte un bărbat matur, sunt sigură că această gelozie va dispărea.”

Anna îi dă şi nişte sfaturi doamnei Columbeanu, sfaturi care ar putea fi cheia succesului în relaţia cu Iri. Să fie deschisă şi să se lase schimbată de Irinel. Ea crede că lucrurile vor merge şi mai bine în familia Columbeanu atunci când va veni pe lumea şi copilul, care o va maturiza mult mai repede pe Monica.

Frumoase sfaturi dă domnişoara Anna Lesko! Fiind rupte din experienţa sa de viaţă s-ar putea să dea şi rezultate. Negative ce-i drept! Căci probabil că le-a testat şi în relaţia sa cu Iri. Pai dacă le-a urmat chiar ea, cum de se face că nu mai este şi acum cu Irinel?

Antena 3

Adauga un comentariu

*