Dinamo-Steaua 1-0

Dinamo obtine a 8a victorie consecutiva, dar si pe cea mai pretioasa. Victoria a venit in primul minut al prelungirilor (Denis Serban) cind Steaua era cu doi oameni mai putin pe teren.

Disputata intr-o ambianta tulburata de incidente intre galerii, partida a fost tensionata suplimentar de o decizie a centralului Corpodean care in minutul 36 l-a eliminat pe Thereau, la semnalizarea asistentului. Imaginile inregistrate arata ca brigada a sanctionat excesiv un contact de joc. Fundasul implicat in duel, Cosmin Moti a refuzat sa comenteze eliminarea lui Thereau…

Dinamo-Steaua 1-0
Gol Denis Serban minutul 90+1

„Am avut sansa la gol, mingea a ramas la mine din doua contre… Dar ai nevoie si de sansa”
Denis Serban, mijlocas Dinamo.

„Nu comentez faza eliminarii lui Thereau”
Cosmin Moti, fundas Dinamo

„Am dominat jocul si cind eram in efective egale… E un succes meritat!” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Min 90+3: Final! Dinamo obtine a 8a victorie consecutiva, serie incredibila a lui Mircea Rednic!!!

Min 90+1: Goooool!!! Denis Serban deschide scorul dupa o infiltrare rapida in careu si un sut din apropiere 1-0 Dinamo!!!

Min 90: Vor fi 3 minute de prelungiri.

Min 87: Steaua in 9!!! Banel Nicolita eliminat pentru al doilea galben…

Min 77: Ionel Ganea reia milimetric pe linga poarta, atacurile lui Dinamo se intetesc…

Min 70: Conform asteptarilor, patronul Stelei nu mai este pe stadion… A parasit arena dupa discutiile de la pauza, in loja, pe marginea eliminarii lui Thereau. Meciul s-a uritit – incidente intre suporteri si pe stadion…

Min 64: Jocul isi schimba infatisarea – cele doua echipe se angajeaza la o lupta pe contre. Principalul atu al Stelei – Vali Badea, Dinamo extrem de periculoasa cind isi fixeaza adversarul

Min 53: Petre Marin este schimbat, nu mai poate continua. Intra Vali Badea!!! Olaroiu muta ca si in derbyul cu Rapid – nu poate lasa atacul doar in baza lui Dica, pentru ca si decarul ros-albastru este obligat sa joace retras in centru.

Minutul 51: Petre Marin este groggy, la un sut violent care il culca instantaneu pe gazon.

Incepe repriza secunda. Rednic forteaza – intra Ganea in locul lui Tames. In loja, oficialii Stelei vad imaginile contactului dintre Moti si francezul Thereau si sunt cuprinsi de furie – decizia arbitrilor a fost excesiva, Steaua are motive sa se simta nedreptatita.

Min 45: Finalul primei parti. Fara gol. Si cautarea explicatiilor pentru misterioasa eliminare a lui Thereau – lovirea fara balon a lui Moti, eveniment semnalat centralului de catre arbitrul asistent.

Min 36: Cartonas rosu Thereau!!! Steaua ramine in 10 oameni!

Min 35: Reactie rapida Dinamo – Danciulescu il serveste pe Niculescu, sutul tunarului este blocat

Min 33: Dica vede cartonasul galben pentru proteste. Jucatorii trebuie sa fie atenti – de ieri a intrat in vigoare noul cod de arbitraj privind acordarea avertismentelor, mai exigent decit a fost pina acum – acum este obligatorie acordarea cartonasului galben daca soliciti arbitrului sa penalizeze un adversar…

Min 25: Steaua securizeaza deocamdata bine propriul 16 si absoarbe presiunea lui Dinamo. Carlos pare incurajat de vestea primita inaintea partidei – a fost convocat la nationala Portugaliei!

Min 16: Dinamo are spatii bune si liniste pentru creatie – o centrare a lui Ze Kalanga este reluata prin foarfeca de Tames, de la marginea careului.

Min 15: Este deja limpede – primul sfert de ceas arata ca Olaroiu a renuntat la jocul sau preferat de pressing agresiv in jumatatea adversarului. O posibila explicatie – modificarile fortate efectuate dupa accidentarile lui Cristocea si in special Paraschiv.

Min 14: Prima reactie a Stelei – sut timid Dica, din afara careului, slab, pe linga.

Min 11: Carlos salveaza un balon sinucigas pe care Goian l-a trimis in spate, fara sa vada plecarea uluitoare din blockstart a lui Danciulescu!

Min 6: Prima sarja periculoasa a lui Dinamo – Ze Kalanga preseaza in dreapta, obtine un corner. La finalizare, Niculescu rateaza poarta cu o lovitura de cap din centrul careului.

20,30 Jocul incepe, sub privirile a peste 10 mii de spectatori

20,21 Steaua se gindeste deja la partida cu Lyon, programata peste 6 zile. Este posibil ca Paraschiv sa fie recuperat dupa leziunea musculara suferita la un antrenament. Cristocea nu va putea evolua contra francezilor – este sigur, spun oficialii Stelei.

20,04 Dinamo: Gaev – Blay, Moti, Radu Stefan, Pulhac – Ze Kalanga, Margaritescu, Tames, Catalin Munteanu – Niculescu, Danciulescu

20,01 Modificari importante in lista de start a Stelei! Paraschiv este indisponibil! Cristocea este de asemenea accidentat!
Steaua: Carlos – Saban, Ghionea, Goian, Petre Marin – Oprita, Bostina, Lovin, Nicolita – Dica, Thereau.

19,42 Dinamo il are in poarta pe Vladimir Gaev! Jucatorul a revenit din Belarus in urma cu o luna, dupa ce anuntase ca nu mai vrea sa joace in Romania.

19,37 Armata Ultra ajunge la arena. Se folosesc lacrimogene pentru a linisti fanii lui Dinamo.

19,03 Bulevardul Stefan cel Mare este paralizat. Trupele de jandarmi securizeaza traseul suporterilor stelisti in „birlogul” lui Dinamo. La Piata Victoriei, fanii Stelei sunt tinuti de fortele de ordine intr-un tarc urias, intre garduri metalice, asteptind momentul in care isi pot continua deplasarea supravegheata spre arena Dinamo.

Suporterii Stelei care au mers pe cont propriu la stadion au fost pe punctul de a intra in conflict cu suporterii lui Dinamo. Incidentele au fost potolite repede de jandarmi, chiar la gura de metrou Stefan cel mare.

HotNews.ro

Adauga un comentariu

*