Agricola International lanseaza un nou brand: SAV´OR

Grupul de firme Agricola International din Bacau a lansat miercuri la Bucuresti un nou brand de produse: SAV’OR.

Produsele care fac parte din acest brand sunt o premiera pentru piata româneasca si sunt realizate de Europrod, una din companiile care alcatuiesc grupul de firme Agricola. Noutatea consta in faptul ca toata gama de produse reunite sub brandul SAV’OR sunt gata preparate, iar pentru a fi servite ele nu necesita decât o incalzire la cuptorul cu microunde.

O altă noutate adusă de gama Sav’Or este aceea că se adresează unui nou tip de public, cu un stil de viaţă modern. Consumatorul Sav’Or trăieşte în mediul urban, este tânăr, dinamic, grăbit, cu foarte puţin timp la dispoziţie, dar foarte pretenţios cu ceea ce mănâncă.

Sav’Or vine astfel în întâmpinarea acestor nevoi, propunând o gamă variată de produse – 8 sortimente de preparate din carne: Cordon Bleu, Cotlet de Porc, Friptură ÅŸi Åžnitel de Pui, Frigărui de Pui, Crochete ÅŸi Hamburger de Pui sau Nuggets de Pui. Timpul mediu de pregătire pentru consum al acestor produse este de 7 minute, nefiind necesar un proces de decongelare prealabilă, ci doar expunerea la cuptorul încins la 180 de grade Celsius.

„Din ce în ce mai mulÅ£i oameni se dedică carierei ÅŸi, de aceea, îşi preÅ£uiesc foarte mult puÅ£inul timp liber pe care îl au. Agricola s-a gândit la toÅ£i aceÅŸti oameni ÅŸi îi ajută să mănânce savuros ÅŸi cu un minim de efort bucate pre-gătite „ca la carte” de maeÅŸtrii bucătari Sav’Or” – a declarat Gheorghe Antochi, preÅŸedintele Grupului de firme Agricola Bacău.

Pentru a realiza toate acestea, valoarea investiţiei în modernizarea fabricii şi în calitatea produselor pre-gătite s-a ridicat până în prezent la peste 4,8 milioane euro. Europrod are o capacitate de productie de 12 tone pe zi.

Razvan BIBIRE

Adauga un comentariu

*