Cream, striptease în faţa a 20 de bărbaţi

Cream îşi face de cap în noul ei videoclip, „Cântecul inimii”. Pentru a distrage atenţia de la versurile atât de banale, cât şi de la linia melodică previzibilă, ce poartă inconfundabila pecete a lui Marius Moga, artista a recurs la un şiretlic.

Cream, striptease în faÅ£a a 20 de bÄ�rbaÅ£iEa a lăsat pudoarea la o parte şi a executat un număr de striptease în faţa celor 20 de membri din echipa tehnică. Bineînţeles, nu în mod special pentru ei, ci pentru a atrage un număr cât mai mare de gură-cască în faţa micului ecran.

Deşi recunoaşte că este timidă, Cream s-a mobilizat şi şi-a dat jos hainele, străduindu-se să danseze într-un chip cât mai provocator.

Clipul deja rulează pe canalele TV specializate în muzică şi şi-ar putea găsi foarte uşor locul şi în grila canalelor care trimit copiii la culcare după miezul nopţii.

Probabil că multă lume se întreabă oare de ce Cream nu şi-a valorificat nurii pozând în reviste pentru bărbaţi.

Deşi a avut numeroase oferte în acest sens, artista a rămas fermă pe poziţii şi a zis nu de fiecare dată: „Am primit propuneri de a poza în revistele sexy din ziua în care am împlinit 18 ani, dar am refuzat. Îmi plac revistele de acest gen, dar nu ma vad pozând în ele”.

Antena 3

Adauga un comentariu

*