Teo pleacă de la Pro TV

Teo Trandafir ÅŸi-a dat demisia din Media Pro, potrivit mai multor surse din piaţă, însă reprezentanÅ£ii trustului au declarat că realizatoarea, care figurează drept „Vedeta săptămânii” pe site-ul ProTV, este încă sub contract ÅŸi e aÅŸteptată să revină din concediu pe 1 septembrie.

teo trandafir pro tv pleacaEmisiunea Teo ar trebui reluată pe 11 septembrie, potrivit site-ului teotrandafir.ro.

Cotidianul „Jurnalul National” a publicat luni un articol potrivit căruia gazda emisiunii Teo se va despărÅ£i de ProTV.

Informaţia, neconfirmată, a apărut şi pe portalul Imagoo, de unde a fost preluată de mai multe site-uri.

Site-ul de ştiri Hotnews a scris că Teo Trandafir ar putea părăsi Pro TV fie pentru Canal D, post ce va fi lansat de trustul turc Dogan Media, fie pentru Romantica, canal al cărui management e asigurat de Realitatea Media.

Sorin Enache, directorul general al companiei Realitatea Media a spus că Teo nu este în negocieri cu trustul pe care îl conduce.

Cristian Burci, consultant al Dogan Media în România, nu a putut fi contactat telefonic.

„Noi avem o relaÅ£ie contractuală cu Teo”, a declarat pentru NewsIn ÅŸeful departamentului PR din ProTV, Maria Apostol.

„Nu am fost înÅŸtiinÅ£aÅ£i că doreÅŸte întreruperea contractului”, a spus Apostol, care a adăugat că Teo Trandafir e în concediu până la 1 septembrie.

Pro TV nu a dorit să precizeze când încetează contractul cu Teo Trandafir, dar surse autorizate din această televiziune au declarat pentru NewsIn că „mai sunt niÅŸte ani de contract”.

Vedeta nu a putut fi contactată pentru a comenta informaţiile.

„Eu lucrez la Pro Tv practic de cinci ani. La modul absolut însă, lucrez de când s-a înfiinÅ£at această televiziune”, scrie Teo Trandafir la secÅ£iunea dedicată ei pe site-ul televiziunii. „Gândeam ÅŸi eram ProTv chiar de atunci ÅŸi nu cred că ÅŸi-a dorit cineva mai mult decât mine să lucreze aici. Pro Tv-ul mi-a oferit identitate ÅŸi echilibru”, îşi caracterizează vedeta atitudinea.

ÃŽncepând cu 2001, vedeta TV a prezentat la ProTV emisiuile Teo, Bilet de vacanţă, 5 săptămâni în balon, Vine Teo, Teo ÅŸi vedete cu sacu’, Teo ÅŸi Andi.

Realizatoarea a debutat în televiziune la postul Tele7abc, la iniţiativa conducătorului de atunci al postului, Mihai Tatulici, şi şi-a continuat cariera TV la Antena 1, înainte de a reveni în trustul Media Pro, unde mai lucrase la începutul anilor 1990.

NewsIn

Adauga un comentariu

*