Fotbal: Dorinel Munteanu out ?!

Mijlocaşul naţionalei, Dorinel Munteanu, a absentat de la reunirea lotului şi ar putea rata dubla cu Bulgaria şi Albania, informează AMOS News.

Luni dimineaţă a avut loc reunirea lotului naţionalei României pentru partidele cu Albania şi Bulgaria, debutul din drumul pentru Euro 2008.

Pe lângă absenţele aşteptate ale fotbaliştilor din străinătate care au avut meciuri duminică sau, cazul Gabi Tamaş, care are meci chiar luni seară în Primera Division, o absenţă importantă este cea a lui Dorinel Munteanu.

Conducătorul din teren şi de pe banca a liderei CFR Cluj a suferit un deces în familie şi l-a anunţat pe antrenorul Victor Piţurcă că se poate pune la dispoziţia acestuia abia joi, după ce va fi participat la înmormântarea cumnatului său care va avea loc miercuri.

Cum Piţurcă doreşte să aibă la dispoziţie toţi jucătorii încă de mâine, este foarte posibil ca să se renunţe la Dorinel Munteanu pentru dubla cu Bulgaria şi Albania.

Dorinel Munteanu a fost de curând subiectul unor discuţii aprinse din Liga I, mai multe cluburi presupunând că startul fulgerător al celor de la CFR Cluj se datorează unor posibil caz de dopaj al mijlocaşului care la 38 de ani are o condiţie fizică de invidiat.

Adauga un comentariu

*