Fotbal: Chivu neagă un posibil transfer la Real Madrid

Venit printre primii la reunirea lotului naţional, căpitanul Cristi Chivu infirmă eventualele discuţii privind trecerea lui la Real Madrid, informează AMOS News.

Atacat din toate părţile după ce şi-a lăsat echipa de club, AS Roma, la greu în Supercupa Italiei cu Inter Milan, partidă câştigată de campioana de conjunctură, Inter, cu 4-3 după prelungiri, după ce Roma a condus cu 3-0 şi Chivu a fost eliminat, fotbalistul român încearcă să profite din plin de fuga de Italia pentru a fi cu gândul doar la naţională.

Afectat de numeroasele zvonuri cum că va pleca sau nu la Real Madrid, Chivu a dorit să pună punct speculaţiilor şi a afirmat că nu este nimic realizabil în acest moment.

Fundaşul român a afirmat că este sub contract cu AS Roma şi nu poate discuta singur cu un alt club pentru că riscă suspendarea din activitate iar clubul italian l-a declarat cel puţin pentru moment netransferabil.

Astfel, deşi a rămas descoperită în centrul defensivei prin cedarea lui Jonathan Woodgate, Real Madrid se pare că nu va mai achiziţiona nici un fundaş, rămând să mizeze pe Cannavaro, Sergio Ramos, Helguera şi eventuale improvizaţii gen Raul Bravo.

Adauga un comentariu

*