Fiul Nadiei a primit la botez cadouri de milioane de dolari

Cea mai cunoscută româncă din lume, Nadia Comăneci, se poate considera o femeie împlinită. La sfârÅŸitul săptămânii, ea ÅŸi-a botezat copliul de numai trei luni. NaÅŸii lui Dylan Paul, care a devenit deja o vedetă internaÅ£ională, datorită numelui mamei dar ÅŸi tatălui – Bart Conner, au fost Anastasia Soare, spuranumită regina sprâncenelor de le Hollywood, dar ÅŸi Paul Ziert, managerul celei mai mari gimnaste din lume.

nadia comaneci copil fiu bebeCeremonia de botez a fost oficiată de arhimandritul Nikodim, la Biserica Ortodoxă românească de la Hollywood, iar petrecerea fost organizată la Beverly Hills, în casa Anastasiei Soare, cea care se ocupă de sprâncenele tuturor vedetelor din „cetatea filmului” şi care a făcut din această activitate o avere de milioane de dolari. Botezul a fost motiv de petrecere pentru mai mult de 100 de persoane care s-au strâns din toată lumea la sindrofia organizată de naşa micuţului.

Dana ÅŸi Adrian Năstase, naÅŸii de cununie ai cuplului Nadia Comăneci – Bart Conner, au fost invitaÅ£i la eveniment, dar au lipsit din pricina activităţilor politice ale fostului premier al României. Cu toate acestea, ei se vor putea revanÅŸa pentru faptul că nu au fost alături de fini anul următor, când Nadia va organiza ÅŸi în România o nouă cermonie de botez. DeÅŸi familia Năstase a absentat, alte „nume grele” au fost prezente printre acestea numărându-se ÅŸi tenorul Placido Domingo, Arnold Schwarzenegger, acum guvernator al statului California, dar ÅŸi actorii George Clooney ÅŸi sau Eric Braeden, Victor Newman din serialul „Tânăr ÅŸi neliniÅŸtit”.

Vedetelor internaţionale li s-au alăturat prietenii din România ai Nadiei. Mihaela Rădulescu a ajuns la botez încărcată cu daruri de 10.000 de euro pentru Dylan Paul. La petrecere au participat şi Monica Bârlădeanu, Andreea Esca, gimnasta Teodora Ungureanu, soprana Angela Gheorghiu şi familia lui Gigi Neţoiu. În total, se spune că la botezul american al micuţului Dylan Paul s-au strâns cadouri de peste două milioane de dolari. Un start bun în viaţa de creştin pentru fiul Nadiei Comăneci.

Antena 3

Adauga un comentariu

*